Αντβέρπ: Απείλησαν με όπλο τον Φαν Μπόμελ για… επαγγελματικό συμβόλαιο!

από AllAboutARIS

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο προπονητής της Αντβέρπ, όταν ένοπλος τον απείλησε έξω από το πάρκινγκ του σπιτιού του. Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ φορούσε ρόλεξ κι οδηγούσε Porsche Panamera, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τονίσει αρχικά πως η επίθεση είχε κίνητρο ληστείας. Έπειτα από έρευνα, οι αρχές άκουσαν ηχογραφήσεις από το τηλέφωνο του Mohamet JH, μεταφρασμένες από τα αραβικά, όπου έλεγε: «κ. Μαρκ, η ζωή της οικογένειάς σας εξαρτάται από αυτό. Θα του προσφέρετε συμβόλαιο επαγγελματία. Δεν πας στην αστυνομία, αλλιώς θα σκοτώσουμε εσένα και την οικογένειά σου. Ξέρουμε πού μένεις και πού μένει η οικογένειά σου».

Ο δικηγόρος του Φαν Μπόμελ ισχυρίστηκε ότι το άτομο σχεδίαζε να παίξει το ηχητικό στον Ολλανδό τεχνικό, αλλά όταν ο δράστης τον πλησίασε με όπλο, ο κόουτς της Αντβέρπ έκανε όπισθεν και δραπέτευσε. Ο 25χρονος Mohamed JH, διέφυγε από το πάρκινγκ, όμως αργότερα συνελήφθη.

«Εκείνο το βράδυ, ο ύποπτος ήθελε να εκβιάσει τον Φαν Μπόμελ με το όπλο του για να τον αναγκάσει να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Αντβέρπ. Αυτός ο άνθρωπος ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Είχε προετοιμάσει επιμελώς τον εκβιασμό του» τονίζει η αστυνομία. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει επιστρέψει στο διαμέρισμά του, αντίθετα μένει μέχρι σήμερα σε ξενοδοχείο. Η ομάδα του δίνει μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στο Βέλγιο, για πρώτη φορά από το 1957.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X