Αντιμέτωπος με το “ένα γκολ”…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε ρυθμίσεις… πρωταθλήματος επανέρχεται σταδιακά από σήμερα ο ΑΡΗΣ, με την εβδομάδα να κορυφώνεται στην Κρήτη και την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι “κιτρινόμαυροι” πήγαν στη διακοπή με μία βαθμολογική συγκομιδή που δεν είναι καταστροφική αλλά ούτε και η ιδανική, βάσει εικόνας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και κυρίως βάσει των διαιτησιών με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι.

Πέρα από τα φαλτσοσφυρίγματα όμως, για την ομάδα υπάρχει πάντα η πρόκληση της βελτίωσης. Η έρευση της παραπάνω ουσίας στο… ζουμί του ποδοσφαίρου, που δεν είναι άλλο από το γκολ.

Ο ΑΡΗΣ είναι 6ος σε παραγωγικότητα με 13 τελικές, δύο λιγότερες από τον 2ο Παναθηναϊκό. Είναι 3ος σε τελικές εντός στόχου με 5,3 τελικές στην εστία. Παρόλα αυτά μετράει μόλις τρία γκολ ή αλλιώς ένα γκολ ανά περίπου 4 τελικές.

Το νούμερο δεν είναι άσχημο αλλά για την ώρα δεν αποδεικνύεται αρκετό ελέ συνθηκών και ειδικά τη στιγμή που από τη 2η αγωνιστική η ομάδα παράγει πιο ποιοτικές ευκαιρίες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Το ζήτημα αυτό απασχολεί σταθερά τον Άκη Μάντζιο και τονίζει διαρκώς στους παίκτες του την ανάγκη για περισσότερη ουσία μπροστά, στην οποία πιστεύει μέσα και από τη γενικότερη βελτίωση που θα έρθει για την ομάδα όσο περνάει ο καιρός.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα