Αντσελότι: “Είναι ασέβεια να λέμε ότι χάσαμε από την Μπαρτσελόνα, τη νικήσαμε στο πρωτάθλημα”

από AllAboutARIS

Η Ρεάλ δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα της και στο Ριάντ γνώρισε τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα με 3-1 στον τελικό του Supercopa.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλο Αντσελότι εξήγησε ότι το πρόβλημα της ομάδας του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην άμυνα, τονίζοντας παράλληλα πως θα επιστρέψει στο σημείο όπου ήταν.

“Είναι ασέβεια να λέμε ότι χάσαμε από την Μπαρτσελόνα, τη νικήσαμε στο πρωτάθλημα. Έπαιξαν καλύτερα και το άξιζαν, τελεία.

Όταν δέχεσαι τρία γκολ, πρέπει να βελτιώσεις την άμυνα. Είναι αλήθεια ότι η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή φάση. Αυτή η ομάδα έχει την ποιότητα να είναι και πάλι ανταγωνιστική. Είμαστε πολύ πληγωμένοι, η Ρεάλ συνήθως κερδίζει τους τελικούς.

Όμως απομένει πολύς χρόνος και θα παίξουμε μέχρι το τέλος. Δεν μιλάω για ταπείνωση, είναι υπερβολικό. Στον αθλητισμό άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε σε κερδίζουν.

Οι παίκτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτά τα λάθη είναι εύκολο να αποφευχθούν. Το παιχνίδι μέχρι τώρα είχε μία ευκαιρία για κάθε ομάδα.

Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι σύντομα, να σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Αυτό που θα κάνουμε είναι να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί και δυνατοί. Το αμυντικό κομμάτι μάς κόστισε περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Αλλά έχουμε όλα τα μέσα για να βελτιωθούμε, να αντέξουμε. Η Ρεάλ θα επιστρέψει, δεν έχω καμία αμφιβολία”.

Προτεινόμενα Άρθρα