Αντσελότι: «Η Ρεάλ μπορεί να παλέψει για επτά τίτλους»

από AllAboutARIS

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάτοχος του Champions League και της La Liga δεν είχε κερδίσει κανένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια της pre – season περιοδείας της στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν αντιμετωπίσει την Τσέλσι την Τρίτη (06/08) και επικρατήσει με 2-1.

Ο προπονητής της «βασίλισσας» Κάρλο Αντσελότι πιστεύει όμως ότι η ομάδα μπορεί να ανταγωνιστεί για επτά τρόπαια τη σεζόν 2024/2025!

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστούμε με την ομάδα που έχουμε», είπε ο Αντσελότι ο οποίος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του καθώς πλησιάζει η νέα σεζόν, παρόλο που δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι στην προετοιμασία μέχρι στιγμής.

«Το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο σημαντικό. Είναι παιχνίδια προετοιμασίας και μας λείπουν οκτώ παίκτες. Δουλεύουμε την προετοιμασία μας και οι παίκτες επιστρέφουν σταδιακά στην ομάδα. Στόχος είναι οι παίκτες να έχουν λεπτά συμμετοχής και να τους φέρουν σε καλή κατάσταση. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστούμε με την ομάδα που έχουμε. Μπορούμε να παλέψουμε για τους επτά τίτλους. Το καλεντάρι είναι πολύ απαιτητικό, αλλά έχουμε την ποιότητα να ανταγωνιστούμε για τα πάντα – αυτό διατάσσει ο σύλλογος».

 

Προτεινόμενα Άρθρα