Αντσελότι: Κινδυνεύει με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών για τις «αιχμές» προς τη διαιτησία

από AllAboutARIS

Η ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Τζιρόνα είχε και έντονο τρίτο ημίχρονο με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις του ρέφερι Μελέρο Λόπεθ.

Οι Μαδριλένοι διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ των Καταλανών σε χέρι του Μάρκο Ασένσιο, με την μπάλα, πάντως, να ακουμπά πρώτα στο στήθος και μετά στο χέρι του Ισπανού, καθώς και για το γκολ του Ροντρίγκο στο φινάλε που θα έκανε το σκορ σε 2-1, το οποίο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.

Μετά το τέλος του ματς, η επίσημη Ρεάλ Μαδρίτης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκανε λόγο για «κλοπή», ενώ ούτε ο Κάρλο Αντσελότι δεν συγκράτησε τα λόγια του, χαρακτηρίζοντας «εφεύρεση» του διαιτητή το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος του Ασένσιο και έφερε την ισοφάριση των φιλοξενούμενων. Δήλωση που πλέον, μπορεί να του κοστίσει την παρουσία του στον πάγκο για τέσσερις αγωνιστικές.

«Μίλησα με τον Ασένσιο και είναι ξεκάθαρο ότι ακουμπά την μπάλα με το στήθος. Ναι, το χέρι του βρισκόταν σε κάπως περίεργη θέση, αλλά κάλυπτε το σώμα του, δεν το έκανε μεγαλύτερο. Υπάρχουν αμφιβολίες ως προς το αν ακούμπησε σε δεύτερο χρόνο, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν έχει βρει την μπάλα με το χέρι, εφηύραν το πέναλτι», δήλωσε χαρακτηριστικά και πλέον το αρμόδιο όργανο της La Liga θα εξετάσει τις δηλώσεις του κι αν αποφασίσει να τον τιμωρήσει, ο Καρλέτο πιθανότατα θα καθίσει ξανά στον πάγκο της Ρεάλ από το 2023.

Προτεινόμενα Άρθρα