Αν δεν κοιτάς εκεί που πρέπει να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

από Γιάννης Παντελίδης

Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν ειδικών συνθηκών. Κι όσο κι αν, ένεκα μεγάλης ομάδας, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το ότι έπαιζες χωρίς σχεδόν ολόκληρη την μεσοεπιθετική και επιθετική γραμμή σου.

Το ότι ο ΑΡΗΣ έβαλε ξανά τον εαυτό του σε δύσκολη θέση είναι αυτονόητο, αλλά προφανώς και δεν χάθηκε τίποτα. Η καταστροφολογία έχει «ποτιστεί» μέσα σε κάποιους, αλλά, πιστέψτε με, το πράγμα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του. Και δεν αναφέρομαι στην επιστροφή των έξι βαθμών…

Ελάτε να συμφωνήσουμε σε κάτι. Η ομάδα έχει αδυναμίες, τις οποίες σίγουρα δεν εντοπίζουμε με βάση αυτά που είδαμε στη Λεωφόρο. Εκεί ήταν ένα άλλο ματς και ο κομπλέ ΑΡΗΣ θαρρώ πως δεν θα έχανε. Αλλά με τα «θα» και τα «αν» δεν γίνεται δουλειά. Είναι ξεκάθαρο πως σε μία ιδεατή κατάσταση, η ομάδα θα πρέπει να ενισχυθεί. Δυστυχώς όμως οι συνθήκες επιτάσσουν να γίνει αυτό με… τρόπο, ώστε να μην διαταραχθούν οι εσωτερικές και οικονομικές-εταιρικές ισορροπίες. Δεν είναι εύκολο δηλαδή. Κι επειδή αντιλαμβάνομαι πως αυτό ίσως να μεταφραστεί σε… προαναγγελία μη μεταγραφικών κινήσεων, να το προλάβω και να πω ότι δεν ισχύει. Μεταγραφές φαίνεται πως θα γίνουν. Να έχουμε όλοι όμως στο μυαλό μας ότι τα γήπεδα έκλεισαν, τα έσοδα μειώθηκαν, παιχνίδια αναβάλλονται, ενώ το καλοκαίρι έγινε μία γενναία οικονομική επένδυση.

Οι κινήσεις που θα γίνουν είναι σοβαρό ζήτημα και το κλειδί του μέλλοντος της φετινής σεζόν. Δεν θα πρέπει να αλλάξει η φιλοσοφία. Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι στοχευμένες και… to the point που λένε και στο χωριό μου, που δεν έχω. Να μην μπερδέψουν το σύνολο, αλλά να το βοηθήσουν. Κι επιπλέον αν θεωρούν στον ΑΡΗ ότι υπάρχουν πρόσωπα, που δεν έχουν να προσφέρουν πλέον ή δεν θέλουν ή δεν μπορούν, καλό θα είναι να απομακρυνθούν. Έστω και με τρόπο.

Λένε πως αν δεν κοιτάς εκεί που πρέπει να πας, θα πας απλά εκεί που κοιτάς. Ελπίζω κι εύχομαι πως ο ΑΡΗΣ κι εκεί που πρέπει να πάει κοιτάει, αλλά θα πάει κιόλας.

ΥΓ: Ευχή και κατάρα τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Όπως το πάρει κανείς. Αλλά κυρίως πως το αντιλαμβάνονται οι «πρωταγωνιστές», δηλαδή οι παίκτες.

Επικοινωνία:

Email: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/yiannis.pantelidis.5

Instagram: www.instagram.com/yiannis_pantelidis/

Twitter: twitter.com/Pantelidis

linkedin: www.linkedin.com/in/yiannis-pantelidis-43794a83/

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X