Απ΄το ένα ντέρμπι, στο… τοπικό ντέρμπι

Στο καλεντάρι του ΑΡΗ επί Μπούργος, οι αγωνιστικές εβδομάδες αρχίζουν από την Τετάρτη. Ετσι και αυτή την εβδομάδα, με την ομάδα να επιστρέφει στις προπονήσεις εν όψει του επόμενου αγώνα της.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μπροστά τους ακόμη ένα ντέρμπι. Οχι βέβαια σαν όλα τα άλλα, αφού πρόκειται για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με όλες τις ιδιαιτερότητες που “κουβαλάει” αυτό.

Η ομάδα ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της για ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι και με τα προβλήματα του κορωνοϊού που “κουβαλάει” από την περασμένη Δευτέρα, όταν και εντοπίστηκαν τρία νέα κρούσματα μετά τα τεστ που διενεργήθηκαν.

Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει πολύ καλύτερο κλίμα από την προηγούμενη εβδομάδα και η ψυχολογία που έδωσε σε όλους η νίκη στο ΟΑΚΑ, με τον ΑΡΗ ωστόσο να μην… πετάει αφού γνωρίζει ότι ακόμα έχει δρόμο μπροστά του ώστε να σταθεροποιηθεί στην 3η θέση και να την “κλειδώσει”.

Ελλάδα: «Γλυκιά» ήττα από την Ιρλανδία και στην ελίτ η Εθνική Νεανίδων
Προηγούμενο άρθρο Ελλάδα: «Γλυκιά» ήττα από την Ιρλανδία και στην ελίτ η Εθνική Νεανίδων
Επόμενο άρθρο Η πόρτα των αποδυτηρίων μένει κλειστή…
Η πόρτα των αποδυτηρίων μένει κλειστή…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News