Απίθανο βίντεο: Οπαδοί της Ρόμα μπαίνουν δύο – δύο στο γήπεδο του τελικού

από AllAboutARIS

Τρέλα επικρατεί στους Ρωμαίους για τον τελικό του Europa League και την προοπτική κατάκτησης του δεύτερου σερί ευρωπαϊκού τροπαίου της ομάδας τους μετά το περσινό Europa Conference League.

Στη Βουδαπέστη βρίσκονται περισσότεροι από 20.000 οπαδοί που από το πρωί είχαν γεμίσει την πόλη, ενώ την ίδια ώρα στο… σπίτι τους, στο Ολίμπικο της Ρώμης υπάρχουν περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι για να δουν σε γιγαντοοθόνες τον μεγάλο τελικό απέναντι στη Σεβίλλη.

Στο «Φέρεντς Πούσκας» εκεί που διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Europa League οι οπαδοί της Ρόμα έστησαν ένα υπέροχο coreo πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και συγκεκριμένα κατά την είσοδο των δύο ομάδων. Αλλά στην πλευρά που βρίσκονται οι οπαδοί της Ρόμα δεν είναι μονάχα όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τη σπουδαία αναμέτρηση.

Ο αήττητος Μουρίνιο φουλάρει για το 6 στα 6 – Όλοι οι τελικοί του Special One (vids)
EUROPA LEAGUE
Ο αήττητος Μουρίνιο φουλάρει για το 6 στα 6 – Όλοι οι τελικοί του Special One (vids)
Η… τρέλα των Ιταλών έκανε πολλούς να πάνε στη Βουδαπέστη χωρίς εισιτήριο. Παρ’ όλα αυτά δεν τους πτόησε με το να μπουν στο γήπεδο. Σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, φαίνονται οπαδοί της Ρόμα να μπαίνουν δύο – δύο στο γήπεδο από τα τουρνικέ.

Και παρά το γεγονός πως ακριβώς δίπλα βρίσκονται security, κανείς δεν σκέφτηκε να τους σταματήσει, όπως θα δείτε στο βίντεο του ισπανικού El Chiringuito TV.

 

 

https://twitter.com/elchiringuitotv/status/1663956820736475147?s=20

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X