Απίθανο ξέσπασμα του Αμερικανού ιδιοκτήτη των Λιόν, Πάλας & Μποταφόγκο! (vid)

από AllAboutARIS

Ο Τζον Τέξτορ έχει στην ιδιοκτησία του τις Λιόν, Μόλενμπεκ και Μποταφόγκο, ενώ είναι συνιδιοκτήτης και της Κρίσταλ Πάλας, συνεπώς είναι σαφές πως ασχολείται πλέον πάρα πολύ με το ποδόσφαιρο.
Τόσο που δεν κράτησε την ψυχραιμία του όταν είδε δια ζώσης τον βραζιλιάνικο σύλλογο να ηττάται 4-3 εντός έδρας στο ντέρμπι κορυφής με την Παλμέιρας, παρότι προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο!

Η ομάδα του Τικίνιο, που είχε ένα γκολ αλλά και χαμένο πέναλτι, δέχτηκε τρία γκολ μετά τι 84′, έχοντας μείνει με παίκτη λιγότερο από το 76′ λόγω αποβολής του Αντρίελσον.
Μια αποβολή που εξόργισε τον Τέξτορ, ο οποίος μίλησε στη βραζιλιάνικη τηλεόραση αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης.
«Είναι διαφθορά, είναι κλοπή. Όλοι είδαν τι έγιναν, δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα. Ο Αντρίελσον πήγε στην μπάλα, δεν είμαι καν βέβαιος πως υπήρχε φάουλ. Ρίξε μου πρόστιμο, Εντνάλντο (σ.σ. ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας), αλλά πρέπει να παραιτηθείς αύριο το πρωί, αυτό πρέπει να γίνει.
Το πρωτάθλημα αυτό έχει γίνει ανέκδοτο. Κανείς δεν το αξίζει αυτό, οι παίκτες της Παλμέιρας δεν θέλουν να νικούν έτσι, εμείς δεν θέλουμε να χάνουμε έτσι, είναι πέντε ματς σερί τώρα. Είναι γ@@@η διαφθορά. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Ο διαιτητής πρέπει να παραιτηθεί, πρέπει να τελειώσει αυτό. Είναι κλοπή, μπορείτε να μου δώσετε κόκκινη κάρτα, είναι δικό μου το γήπεδο, εδώ θα είμαι», τα λόγια του έξαλλου Αμερικανού!

Προτεινόμενα Άρθρα