Απίστευτη παραδοχή παράγοντα του ΠΑΟΚ: “Ξοδεύονται άπειρα χρήματα από τον Ιβάν για έξωαγωνιστικά έξοδα, Ενώσεις κτλ!”

από AllAboutARIS

Απίστευτη παραδοχή από παράγοντα του ΠΑΟΚ για το… εξοδολόγιο της ΠΑΕ!

Ο Βασίλης Τριλυράκης, αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω ανάρτησης στα social media σχολίασε την κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα και την αδυναμία της να κάνει πρωταθλητισμό ή να διεκδικήσει ευρωπαϊκά τρόπαια, προφανώς ορμόμενος από τον Ολύμπιακό.

Τα λεγόμενά του όμως προκαλούν ενδιαφέρον και ερωτηματικά, όταν κάνει λόγο για “άπειρα χρήματα για εξωαγωνιστικά έξοδα, Ενώσεις, κλπ”.

Τι εννοεί ο κ. Τριλυράκης; Υπάρχει εισαγγελέας για να παρέμβει μετά από τέτοιες τοποθετήσεις;

Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική φυσικά μέσω αυτής της τοποθέτησης… Πλέον όμως είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει και το ομολογούν οι ίδιοι!

Φυσικά αναμένουμε να “κατέβει” η ανάρτησή του και εννοείται να τον ξεφωνήσουν επειδή είπε την αλήθεια!

Αναλυτικά το post του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Καλημέρα.

Ο Ιβάν παρόλες τις δυσκολίες που έχει για να αντλήσει κεφάλαια με τον πόλεμο στην Ρωσία τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είναι “εξαφανισμένος”, έχει βάλει περίπου στα 80.000.000€ με βάση τις ετήσιες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, τα κεφάλαια αυτά δεν είναι καθόλου αμελητέα!

Βέβαια για να κάνεις πρωταθλητισμό και να διεκδικήσεις ευρωπαϊκά τρόπαια δυστυχώς χρειάζονται αρκετά παραπάνω.

Τα κυρίως προβλήματα μας είναι δύο, από την δική μου σκοπιά.

Το πρώτο είναι ότι δεν υπάρχει παρουσία και εποπτεία από κοντά, και όσο και να έχεις ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και να έχουν ικανότητες, αυτοί δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να σε αντικαταστήσουν, νομοτελειακά δεν γίνεται!

Το δεύτερο είναι ότι ξοδεύονται άπειρα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια για έξω αγωνιστικά έξοδα, Ενώσεις, Α, Β ομάδες, υπεύθυνους παντού, υπεύθυνους για υπεύθυνους, τεράστια διοικητικά έξοδα και άλλα πολλά…

Αυτά έχεις την πολυτέλεια να τα ξοδέψεις μόνο όταν έχεις λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα τις ομάδας και έχεις ένα ρόστερ γεμάτο σε όλες τις θέσεις, μόνο τότε.

Δεν μπορεί να ξοδεύονται τον χρόνο τα μισά έσοδα της ομάδας σε όλα τα τριγύρω εκτός από το αγωνιστικό.

Αυτά από εμένα…

Τις επόμενες δύο Κυριακές παλεύουμε για την νίκη και για τον κόσμο μας που πάντα είναι εκεί.

Δεν είμαστε ΠΑΟΚ ούτε για τα πρωταθλήματα ούτε για τα τρόπαια, είμαστε ΠΑΟΚ γιατί είμαστε πάντα μόνοι μας απέναντι σε όλους και γιατί ποτέ δεν γίναμε το γιουσουφάκι και το συνεταιράκι κανενός!»

Προτεινόμενα Άρθρα