Απίστευτοι στην Ονδούρα – Θέμα με μία φωτογραφία!

από AllAboutARIS

Προφανώς και έχετε καταλάβει την… τρέλα που υπάρχει στην Ονδούρα, με τους ποδοσφαιριστές της χώρας που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Το ζήσαμε πέρσι με τον Λουίς Πάλμα, συνεχίζουμε το ζούμε πλέον με τον Έντουιν Ροντρίγκεζ. Για τον οποίο σήμερα έγινε θέμα με μία φωτογραφία!

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της το ενημερωτικό για τη σημερινή προπόνηση και στη σχετική φωτογραφία διακρίνεται αριστερά ο 22χρονος μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα.

Αυτό ήταν. Η ιστοσελίδα deportestvc ανέβασε θέμα με τίτλο: “Ο Έντουιν Ροντρίγκεζ επανεμφανίζεται με τον ΑΡΗ , ο οποίος έχει καλά νέα για τον Λουίς Πάλμα”, ενώ στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρονται μεταξύ άλλων:

“Ο μέσος της Ονδούρας Έντουιν Ροντρίγκεζ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον χάρτη με τον ΑΡΗ από την Ελλάδα, εμφανίστηκε ξανά με τους κίτρινους που συνεχίζουν να εργάζονται για να μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του. Ο Ροντρίγκεζ εθεάθη στην προπόνηση της ελληνικής ομάδας για πρώτη φορά μετά από αρκετές εβδομάδες. καθώς μαζί με τους συμπαίκτες του προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τη Λαμία στις 8 Νοεμβρίου εντός έδρας”.

Πρώτο λάθος: Ο Ροντρίγκεζ κάνει κανονικά προπονήσεις με τον ΑΡΗ και δεν… “εθεάθη στην προπόνηση της ελληνικής ομάδας για πρώτη φορά μετά από αρκετές εβδομάδες”.

Δεύτερο λάθος: Το όλο ρεπορτάζ στήθηκε πάνω στην φωτογραφία. Η οποία ΔΕΝ είναι από τη σημερινή προπόνηση.

Προτεινόμενα Άρθρα