Απίστευτο: «Είχαν διορίσει ακόμα και τον Γ.Γ. της ΑΕΚ στην Δευτεροβάθμια της Αδειοδότησης»

από AllAboutARIS

Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν στην ΕΠΟ της εξυγίανσης. Με επιτροπές, αποφάσεις, ορισμούς, προέδρους κτλ. Με αδειοδοτήσεις ομάδων, κανονισμούς κι απ’ ότι φαίνεται με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή και το παρουσιάζουμε στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού μας:

Σύμφωνα με το άρθρο 7 (παράγραφοι 6 και 7) του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων «τα μέλη των Οργάνων Λήψης Αποφάσεων, δηλαδή το Πρωτοβάθμιο Όργανο (ΠΟΑ) και το Δευτεροβάθμιο Όργανο (ΔΟΑ), διορίζονται από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για τετραετή θητεία…».

*** Η θητεία τους, δηλαδή, ακολουθεί τη θητεία της διοίκησης της ΕΠΟ, ώστε να υπάρχει μια σταθερότητα στη σύνθεση τους, τα μέλη τους να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία, να μην «χάνεται η μπάλα» με τις αλλεπάλληλες αλλαγές και να μην δυσκολεύει η διαδικασία της αδειοδότησης ή να τίθεται υπό αμφισβήτηση.

*** Υποτίθεται, πως για τα μέλη των Οργάνων Λήψης Αποφάσεων (ΠΟΑ –ΔΟΑ) έχει προηγηθεί του διορισμού τους έρευνα και έλεγχος για την ανεξαρτησία τους και την αντικειμενικότητα τους, όπως αυτή περιγράφεται στον Κανονισμό Αδειοδότησης Ομάδων στις παραγράφους 6 και 7 του άρθρου 7.

*** Με βάση όλα τα παραπάνω και τον Θόδωρο Ζαγοράκη να μην γνωρίζει (λογική εξέλιξη για ένα νέο πρόεδρο) το παρασκήνιο και τα ντεσού των διορισμών αυτών η βαθειά εξυγίανση προχωράει στις 12 Μαίου 2021 με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (!!!) στον διορισμό των μελών του Π.Ο.Α. και του Δ.Ο.Α. σε πλήρη σύνθεση ( τακτικά και αναπληρωματικά μέλη).

Μεθόδευση «α λα παράγκα» :

Συνεχείς αντικαταστάσεις μελών … στα «διάφορα»

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ !

*** Υλοποιείται, με αυτό τον τρόπο, η πρόβλεψη του Κανονισμού Αδειοδότησης, δηλαδή τα μέλη των Οργάνων διορίζονται για τετραετή θητεία; Αμ δε …

*** Στις 16.06.2021 η πρόβλεψη του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων για την τετραετή θητεία των μελών των Οργάνων πάει περίπατο στο Πάρκο και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προχωράει σε αλλαγές μελών ως εξής:

*** Στο ΠΟΑ ο κ. Ζαφείρης Μεχτάρης αντικαθιστά τον κ. Κωνσταντίνο Κωστάκο (τακτικό μέλος) και η κυρία Ιωάννα Σακέτου παίρνει τη θέση της κυρίας Φωτεινής Μητάκη, ως αναπληρωματικό μέλος.

*** Στο ΔΟΑ η κυρία Νίκη Καραχρήστου δίνει τη θέση της στον κύριο Κωνσταντίνο Κουτρουλό, η κυρία Δέσποινα Χονδράκη στον κ. Αναστάσιο Μούδιο και ο κ. Άγγελος Πατρώνης στην κυρία Αικατερίνη Χριστοδουλάκη.

*** Σημειώνεται, ότι το θέμα της αντικατάστασης των μελών των Οργάνων δεν υπάρχει καν στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, έχει παραχωθεί, με πρωτοβουλία Φιλιππούση, στα «Διάφορα», κανένας από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής (πλην, ίσως, των μυημένων) δεν γνωρίζει ότι υπάρχει τέτοιο θέμα, έρχεται προς συζήτηση στα «Διάφορα» με εισηγητή τον κ. Φιλιππούση και τον Διευθυντή Αδειοδότησης κ. Δημητρίου ούτε να έχει ρωτηθεί, ούτε να είναι παρών στη συνεδρίαση. Οι πρώτες ομορφιές μόλις έχουν ξεκινήσει!!

*** Δεν περνάνε ούτε είκοσι πέντε μέρες από την πρώτη βαρύτατη παραβίαση του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων και μια δεύτερη «ομορφιά του ποδοσφαίρου», μια παραβίαση του Κανονισμού Αδειοδότησης έρχεται να προστεθεί στα έργα και στις ημέρες του σκληρού πυρήνα της εξυγίανσης.

*** Στις 09.07.2021 στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ προκύπτει, πάλι με πρωταγωνιστή τον κ., Φιλιππούση και τα μαγικά «Διάφορα», νέα παραβίαση του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων, δηλαδή του Καταστατικού της ΕΠΟ.

*** Η Εκτελεστική Επιτροπή, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση από τον καθ’ ύλη αρμόδιο κ. Φιλιππούση για τους σαφείς περιορισμούς που θέτει ο Κανονισμός Αδειοδότησης Ομάδων για την «τετραετή θητεία των μελών των Οργάνων», προχωράει και πάλι σε αντικαταστάσεις, χωρίς να υπάρχει λόγος, χωρίς να αναφερθεί κάποιο πρόβλημα, χωρίς να έχει προκύψει κάποια αδυναμία εκτέλεσης των καθηκόντων από τα υπάρχοντα μέλη.

*** Έτσι, στο Πρωτοβάθμιο Όργανο (ΠΟΑ) τη θέση της κυρίας Δόμνας Τσιώνη καταλαμβάνει ο κύριος Στέφανος Ζησιμόπουλος και της κυρίας Ιωάννας Σακέτου ο κ. Γεώργιος Πετράκης. Αυτή η κυρία Σακέτου ούτε μήνα δεν συμπλήρωσε στη θέση της και «την έφυγαν» με συνοπτικές διαδικασίες.

*** Στο Δευτεροβάθμιο Όργανο (ΔΟΑ) γίνεται «ο θάνατος της αλεπούς». Ο Βασίλης Σαράκης δίνει τη θέση του στον Γεώργιο Κουστέρη, ο Δημήτριος Σιώτος στον Γεώργιο Κατσαδήμα, ο Σταύρος Παπαντώνης στον Ελευθέριο Ερκένογλου, ο Θεόδωρος Ζερβός στον Ανδρέα Τσαμάκη και η Αικατερίνη Χριστοδουλάκη στην Άννα Ζλατούδη.

Το σκάνδαλο Κατσαδήμα και πως ξεπεράστηκε χωρίς πρόβλημα :

Όταν ο γεν. γραμματέας της ΑΕΚ διορίζεται στο Οργανο Αδειοδότησης όοολων των ΠΑΕ !

*** Γιατί τόση πρεμούρα για τις αλλαγές αυτές ούτε ένας μήνα μετά από αυτές που έγιναν στις 16 Ιουνίου και δυο μήνες μόλις μετά τον αρχικό διορισμό των μελών των Οργάνων στις 12 Μαίου 2021;

*** Επειδή, έχει ξεκινήσει και εξελίσσεται η διαδικασία αδειοδότησης των ομάδων της Football League (Αιγάλεω και λοιπές εξυγιαντικές δυνάμεις) και επειδή « όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά» ή, διαφορετικά « ο φόβος (της αδειοδότησης) φυλάει τα έρμα».

*** Συγκρατείστε ένα ονοματεπώνυμο σε όλη αυτή την αλληλουχία των διορισμών, των καταργήσεων και των αντικαταστάσεων και των νέων διορισμών με τον Κανονισμό να έχει γίνει ένα κουρέλι και το καταστατικό φύλλο και φτερό από την εξυγίανση: Γεώργιος Κατσαδήμας! Μέλος (τακτικό) του Δευτεροβάθμιου Οργάνου στη θέση του κ. Σιώτου. Μέλος στο Όργανο που «λύνει όλα τα ζητήματα» που αφήνει εκκρεμή το Πρωτοβάθμιο και, αν χρειαστεί, «καθαρίζει τη μπουγάδα». Δευτεροβάθμιο γαρ …

*** Νομικός στο επάγγελμα ο κ. Γεώργιος Κατσαδήμας ( γι’ αυτό αντικατέστησε τον επίσης νομικό κ. Σιώτο) προτείνεται από τον κ. Φιλιππούση που έχει, προηγουμένως, ερευνήσει (υποτίθεται) «την ανεξαρτησία του υποψηφίου» και έχει διασφαλίσει πως «δεν προκύπτει σύγκρουση συμφερόντων με τον διορισμό του στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης Ομάδων». Το θέμα έρχεται και πάλι στα «Διάφορα», δηλαδή με «μηδέν» ενημέρωση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

*** Ποια άλλη ιδιότητα σχετική και με το ποδόσφαιρο είχε (την εποχή του διορισμού του από τον κ. Φιλιππούση) και την διατηρεί ο κ. Γεώργιος Κατσαδήμας: Γενικός Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, η οποία, είναι, σύμφωνα με την αθλητική νομοθεσία, εκτός από ιδρυτικό σωματείο της ΠΑΕ ΑΕΚ και μέτοχος με ποσοστό 10% στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΑΕΚ!!!!!!! *** Με τη φωτογραφία του στο επίσημο site της ΑΕΚ, με το βιογραφικό του, με όλες τις δόξες και τις τιμές, όπως αξίζει σε κάθε βασικό στέλεχος μιας εκλεγμένης διοίκησης, ο κ. Κατσαδήμας δεν είπε ποτέ πως είναι κάτι άλλο από «ΑΕΚ», ούτε έκρυψε την ιδιότητα του!

*** Προφανώς, ειδοποιήθηκε πως θα διοριστεί ως μέλος στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης Ομάδων, ίσως του είπαν «και το ποίημα για το καλό του ποδοσφαίρου», μάλλον αγνοούσε τις προϋποθέσεις του διορισμού του, κακώς, ως δικηγόρος, δεν σκέφθηκε πως «κάποιο λάκκο έχει η φάβα» και δέχθηκε.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Αηδίασε και έφυγε όταν έμαθε το παιχνίδι πίσω απ’ τις πλάτες του από τον Φιλιππούση με Κατσαδήμα

*** Οι αθεόφοβοι της βαθειάς εξυγίανσης το έκαναν και αυτό, χωρίς ίχνος τσίπας, χωρίς να φοβούνται τίποτε και κανένα, πίσω από τις πλάτες του Θόδωρου Ζαγοράκη, τον οποίο οδηγούσαν με σχέδιο στην καταστροφή και με απομονωμένο τον Διευθυντή Αδειοδότησης Γιώργο Δημητρίου, τον οποίο δεν ενημέρωναν καν ότι προχωράνε στις παράνομες και αντικαταστατικές αλλαγές στη σύνθεση των Οργάνων Αδειοδότησης.

*** Δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να διορίσουν ( προφανώς για τετραετή θητεία) στο Δ.Ο.Α. τον εν ενεργεία Γενικό Γραμματέα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, χωρίς να πουν σε κανένα τίποτε, χωρίς να αποκαλύψουν την ιδιότητα του, κρυφά στο σκοτάδι που οι ίδιοι έρπουν και γλείφουν, κανονικά ερπετά και θρασύδειλοι δούλοι του αφεντικού τους!

*** Το Θόδωρο Ζαγοράκη έσωσε από την απόλυτη ξεφτίλα να διορίζεται επί της προεδρίας του μέλος του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης ο εν ενεργεία Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και από τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η ιδιότητα του και να γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο «κούγκι» ένας γνωστός του που είδε το όνομα, έφριξε, έψαξε, επιβεβαίωσε την ιδιότητα του κ. Κατσαδήμα και ειδοποίησε τον τέως Πρόεδρο της ΕΠΟ «για το κόλπο που του έκανε ο Φιλιππούσης, χωρίς να τον ενημερώσει».

Για τα γενέθλια της μαμάς ΑΕΚ

*** Την πληροφορία στον κ. Ζαγοράκη αυτός ο «σωτήρας» του που τον ενημέρωσε τη συνόδευσε και με φωτογραφία του κ. Κατσαδήμα από το διαδίκτυο, η οποία συνοδεύεται από κείμενο αποθεωτικό για την ΑΕΚ και την ιστορία της, το οποίο, ως Γενικός Γραμματέας, ανάρτησε (και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος) για τα γενέθλια της «μαμάς ΑΕΚ».

*** Μόλις ο τέως Πρόεδρος της ΕΠΟ είδε το μήνυμα και κατάλαβε που τον έμπλεξε ο Φιλιππούσης, πρώτο έγινε θηρίο ανήμερο, κατέβασε στο Πάρκο Γουδή ό,τι καντήλι υπήρχε και απαίτησε την άμεση αντικατάσταση του κ. Κατσαδήμα και δεύτερο πήρε την τελική του απόφαση να αποχωρήσει «όσο πιο γρήγορα γίνεται» από την ΕΠΟ ( σ.σ. με άλλη φρασεολογία την αποκαλούσε πλέον) για να μην καταλήξει στη φυλακή».

*** Η ιστορία με τον διορισμό, εν κρυπτώ και απαραβύστω, του κ. Κατσαδήμα στο κορυφαίο Όργανο της αδειοδότησης των Ομάδων έδωσε στον Ζαγοράκη να καταλάβει, οριστικά, πως « αυτό το παραμάγαζο δεν διορθώνεται, δεν αλλάζει και δεν βελτιώνεται με τις σημερινές συνθήκες», πήρε το καπελάκι του κι αποχώρησε ησύχως, αφού πρώτα έκανε το καθήκον του με την ψήφιση της Ολιστικής Μελέτης στη Γενική Συνέλευση της ΕΟ στις 27 Αυγούστου.

ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΑ ΣΚΟΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ»

*** Μία μέρα πριν τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, στις 26 Αυγούστου 2021 με τον Ζαγοράκη «στα σχοινιά και τρελαμένο» η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και πάλι στα «Διάφορα» και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση (πλην των μυημένων και του ίδιου του Ζαγοράκη αυτή τη φορά), αντικατέστησε τον κ. Κατσαδήμα με τον αναπληρωματικό στο Π.Ο.Α. κ. Γεώργιο Πετράκη και τον τελευταίο με την κυρία Βικτωρία Ηλιοπούλου.

*** Ολοκληρώθηκε(;) με αυτό τον τρόπο ο σχεδιασμός του σκληρού πυρήνα της εξυγίανσης να αποκτήσει δύο Όργανα Λήψης Αποφάσεων (ΠΟΑ και ΔΟΑ) πλήρως και απολύτως ελεγχόμενα και την ίδια ώρα να αποκαθηλώσει τον Διευθυντή Αδειοδότησης Ομάδων, να τον στείλει να βγάζει φωτοτυπίες των φακέλων των ομάδων ή να παριστάνει τον διερμηνέα στον προϊστάμενο του Τμήματος Αδειοδότησης που «κωλύεται κομματάκι στα αγγλικά».

*** Ο θρίαμβος είναι απόλυτος, η νίκη τεράστια, η εξυγίανση ζει και βασιλεύει και το Πάρκο κυριεύει, έχει στα χέρια της πλέον όλα τα πρόσωπα που τις επιτρέπουν να διαχειρίζεται κρίσιμες πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα των αντιπάλων ΠΑΕ και δεν έχει στα πόδια της ούτε τον Ζαγοράκη, ούτε τον Γιώργο Δημητρίου.

*** Μπορεί «να έχασε» έναν ολόκληρο Κατσαδήμα, αλλά κέρδισε την παραίτηση ενός προέδρου που ήταν κυβερνητική επιλογή και εκλέχτηκε ομόφωνα κι ενός Διευθυντή Αδειοδότησης που ήταν η πιο πετυχημένη επιλογή για τη θέση αυτή όλα τα προηγούμενα χρόνια, υπόδειγμα ανεξάρτητης και αντικειμενικής αντιμετώπισης των ομάδων.

*** Έτσι γίνονται οι «καλές» δουλειές, με τον τρόπο αυτό στήνονται αυτοκρατορίες, έτσι δουλεύει ένα σύστημα αν θέλει να κάνει κουμάντο και να ελέγχει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι η εξυγίανση θέλει το κουμάντο και το δείχνει σε κάθε βήμα της, χωρίς να υπολογίζει ούτε την κυβέρνηση, ούτε τη FIFA, την UEFA την έχει, με το γνωστό τρόπο, στο τσεπάκι της

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΟΡΓΑΝΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΟ : ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

Βάσει των πληροφοριών πού συνέλεξε η στήλη, τα δύο όργανα Αδειοδότησης απαρτίζονται από τους παρακάτω αναγραφόμενους εκλεκτούς επιστήμονες, πού σίγουρα τιμούν τον επαγγελματικό τους κλάδο :

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΠΟΑ )

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Καραμέτος Δημ.

Τακτικά μέλη : Χούντας Νικόλαος ( οικονομικός ), Ηλιοπούλου Βικτωρία ( οικονομικός ), Μεχτάρης Ζαφ. ( νομικός ), Ζησιμόπουλος Στέφανος ( νομικός ).

Αναπλ. μέλη : Κουλούδης Γεώργιος ( Αναπλ. Πρόεδρος ), Χαρίσης Βασ. (νομικός ).

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ( ΔΟΑ )

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Παρασκευόπουλος Παναγ.

Τακτικά μέλη : Αντωνόπουλος Ευθύμιος ( οικονομικός ), Κουτρουλός Κων. ( οικονομικός ), Μουδιός Αναστ. ( οικονομικός ), Στηνιός Περικλής ( νομικός ), Πετράκης Εμμ. ( νομικός ).

Αναπλ. μέλη: Κουλουριώτης Κων. ( Αναπλ. Πρόεδρος ), Ερκένογλου Ελευθ. (οικονομικός ), Τσαμάκης Ανδρ. ( οικονομικός ), Ζλατούδη Αννα ( νομικός ), Γάτος Χρήστος ( νομικός ).

*** Σημ. : Ο κ. Βασ. Σαράκης είναι προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της Επο, με δικαίωμα έφεσης στις αποφάσεις του ΠΟΑ, κατά το δοκούν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα