Απίστευτο κράξιμο σε Χαλίλοβιτς: «Αυτό που κάνει είναι προσβολή για το ποδόσφαιρο» (pic)

από AllAboutARIS

Το γεγονός ότι ο Άλεν Χαλίλοβιτς δεν πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στον ΑΡΗ είναι ένα από τα κύρια ποδοσφαιρικά θέματα στην Κροατία. Πολλοί σχολίασαν αυτήν την εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην ποδοσφαιριστή της Χάιντουκ, Τόντσι Κούκοτς, ο οποίος αφιέρωσε ένα status στον Χαλίλοβιτς στο Facebook. Και η αλήθεια είναι πως ήταν ιδιαίτερα καυστικός.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένας επαγγελματίας αθλητής είναι αφοσιωμένος στο σώμα του σαν πεζοναύτης! Στον επαγγελματικό αθλητισμό, δεν μπορείς να επηρεάσεις τα πάντα, αλλά σίγουρα μπορείς να επηρεάσεις ένα πράγμα, και αυτό είναι η φυσική κατάσταση. Είναι το πιο μικρό πράγμα που πρέπει να έχεις από σεβασμό για τον εαυτό σου και τον σύλλογο που σε πληρώνει.

Αυτό που κάνει ο Χαλίλοβιτς είναι προσβολή για το ποδόσφαιρο. Αποτυγχάνεις στην ιατρική εξέταση γιατί δεν είσαι σωματικά έτοιμος;;; Στη ζωή, στη ζυγαριά, οι άνθρωποι χάνουν 30 κιλά ο καθένας μετά από μερικές εβδομάδες και για αυτόν 8 μήνες στη Ριέκα δεν ήταν αρκετοί για να ανεβάσει τη φυσική του φόρμα, οπότε αυτό δεν έχει να κάνει με το ταλέντο, αλλά με τη δουλειά, την τάξη και την πειθαρχία.

Το χειρότερο πράγμα στη ζωή ενός αθλητή είναι να πάρεις το θεόσταλτο ταλέντο σου και να το πετάξεις.

Όλοι οι νέοι πεινασμένοι για ΕΠΙΤΥΧΙΑ, Σήμερα δεν έχει σημασία από πού είσαι ή ποιος είσαι. αν είσαι πειθαρχημένος, κανείς δεν θα σε σταματήσει», έγραψε ο 32χρονος Κούκοτς.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X