Απίστευτο: Πέρασαν τη μετάφραση πάνω από τα λεγόμενα του Λουτσέσκου! (vid)

από AllAboutARIS

Η επικοινωνία… στα καλύτερα της από τον ΠΑΟΚ σταθερά τις τελευταίες μέρες!

Πρώτα ξεφτιλίστηκαν με την απόκρυψη της… επίσκεψης των οπαδών στη Μεσήμβρια την περασμένη Δευτέρα και την ένταση που υπήρξε…  Μάλιστα είχαν το θράσος να βγάλουν τρελούς όσους δημοσίευσαν το σχετικό ρεπορτάζ και επέμειναν ότι οι οπαδοί πήγαν να… εμψυχώσουν την ομάδα. Οχι βέβαια τα Μέσα που ανήκουν στον Ιβάν Σαββίδη που… έπνιξαν το θέμα. Υπήρξε όμως ακόμη καλύτερη συνέχεια, δείγμα του τρόπου λειτουργίας και της συστηματικής παραποίηση της πραγματικότητας.

Επειδή ως γνωστόν ο Λουτσέσκου είναι παρορμητικός και λέει πράγματα που συχνά συγκεντρώνουν μεγάλη δημοσιότητα και απασχολούν την κοινή γνώμη, για πρώτη φορά στα χρονικά έλειπε ο μεταφραστής του στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και κανένας δεν είχε την ευκαιρία να ακούσει καθαρά τί πραγματικά έλεγε στα αγγλικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, καθώς επιλέχθηκε να περνάει από πάνω του λάιβ η μετάφραση.

Γιατί όμως έγινε αυτό ξαφνικά τώρα; Μήπως επειδή υπήρχε ο φόβος ότι θα πει κάτι για όσα έγιναν τη Δευτέρα στη Μεσήμβρια; Μήπως είπε όντως κάτι που… χάθηκε στη σκιά της live μετάφρασης;

Υπήρξαν ραδιοφωνικοί παραγωγοί βέβαια που έκαναν λόγο για πράγματα που είπε και δεν μεταφράστηκαν, όπως επίσης υπάρχουν ερωτηματικά για το γεγονός ότι δεν ρωτήθηκε από κανέναν για όσα έγιναν τη Δευτέρα.

Ένα ακόμη δείγμα και παράλληλα ερωτηματικά που έρχονται σε προστεθούν σε μία σειρά γεγονότων, όπως με διευθυντές που εισέρχονται σε στούντιο και… βάζουν χέρι σε παραγωγούς επειδή μιλούν για τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι οι ίδιοι που ανακαλύπτουν ψεύτικες αποχές στις προπονήσεις του ΑΡΗ και ψάχνουν κάθε ευκαιρία για να δημιουργήσουν αναστάτωση και εσωστρέφεια στον κιτρινόμαυρο οργανισμό ή στον εκάστοτε αντίπαλο της ομάδας που υποστηρίζουν για πολλούς και διάφορους λόγους..

 

Προτεινόμενα Άρθρα