Απαράδεκτη η στάση της ΕΡΤ με Βαρούχα και…ξεπέταγμα της ανακοίνωσης του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Η αλλοίωση των αποτελεσμάτων εις βάρος του ΑΡΗ συνεχίστηκε και στην Φιλαδέλφεια, με ένα πεντακάθαρο πέναλτι και μία άδικη αποβολή (δεν υπήρξε ποτέ πρώτη κίτρινη κάρτα), για να μην βάλουμε στην εξίσωση και την φάση του δεύτερου γκολ και το φάουλ στον Νταμπό.

Είναι δεδομένο ότι αυτό που συμβαίνει είναι πολύ καλά οργανωμένο. Είναι εξοργιστικά τα όσα έχουν ζήσει φέτος στον ΑΡΗ με τους ορισμούς του Μπένετ, αλλά είναι ακόμα πιο εξοργιστική η απάθεια της Πολιτείας όχι μόνο στο επίπεδο που έθιξε με την ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και την αναφορά στον κ. Αυγενάκη, αλλά και επικοινωνιακά!

Την στιγμή που ακόμα και στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ο Κουτσιαύτης αναφέρθηκε στο πέναλτι που έπνιξε ο Πορτογάλος ρέφερι, στην ΕΡΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Ο κ. Βαρούχας -που θα είχε ενδιαφέρον να μάθει ο κόσμος αν πληρώνεται και ποια είναι η αμοιβή του- μας έβγαλε όλους τρελούς και τυφλούς! Σωστά…βγήκε ο Αθανασιάδης με το γόνατο στο κεφάλι του Φαμπιάνο είπε ο Βαρούχας και ντράπηκε και η ντροπή!

Την ίδια στιγμή όμως δεχθήκαμε πολλά μηνύματα στο AllAboutARIS και για την υποβάθμιση του συναδέλφου Τάσου Πακλατζή τον οποίο διέκοψαν οι παρουσιαστές, όταν προσπάθησε να μεταφέρει τα παράπονα του ΑΡΗ! «Αρμόδιος για αυτά είναι ο Βαρούχας», είπαν στον συνάδελφο που καλώς επέμενε να δώσει το ρεπορτάζ.

Ακόμα πιο εξοργιστική ήταν η συμπεριφορά στο κομμάτι της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με τον συνάδελφο αρχικά να μειώνει την ανακοίνωση λέγοντας ότι στην ουσία δεν είναι ανακοίνωση και μετά να την διαβάζει σε 12 δευτερόλεπτα σημειώνοντας ότι κάτι λέει για τον Μπένετ και κάτι για τον Αυγενάκη και με ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ αποδοκιμασίας, για να πάνε κατευθείαν στο επόμενο θέμα και να ακούμε τους δύο παρουσιαστές να λένε ότι οι ίδιοι παίζουν επιθετικοί σαν τον Παυλίδη και τον Δουβίκα που είχαν φιλοξενούμενους στην εκπομπή!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ τότε κάτι δεν έχουμε καταλάβει καλά εμείς και οι εξοργισμένοι φίλοι του ΑΡΗ που επικοινώνησαν μαζί μας.

*Την ώρα που γράφονταν το ρεπορτάζ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγήκε και ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ!!!

Προτεινόμενα Άρθρα