Απειλείται εκ νέου με φυλάκιση ο Σέρχιο Κόκε!

από AllAboutARIS

Δεν σταματούν οι περιπέτειες για τον άλλοτε αρχηγό του ΑΡΗ, Σέρχιο Κόκε.
Ο βετεράνος Ισπανός ποδοσφαιριστής που μόλις το 2020 αποφυλακίστηκε εξαιτίας του σκανδάλου ναρκωτικών, αντιμετωπίζει εκ νέου κατηγορίες από τη δικαιοσύνη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής Mundo Deportivo, κατόπιν αιτήματος εισαγγελέα, ο Κόκε κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 16 ετών ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης, που ασχολείται με τη διακίνηση απαγορευμένων ουσιών.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Μάλαγα και 17 ακόμη άτομα θα καθίσουν δίπλα στον πρώην παίκτη, μεταξύ των οποίων η σύντροφος και ο αδερφός.
Ο εισαγγελέας υποστηρίζει στο κατηγορητήριό του, ότι ο Κόκε φέρεται να ηγήθηκε της οργάνωσης και ήταν το πρόσωπο που ανέλαβε τη διεύθυνση των επιχειρήσεων και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες σχετικά με τις ποσότητες ναρκωτικών , την τιμή τους, αλλά και τον τρόπο μεταφοράς τους.
Το αρμόδιο Υπουργείο επισημαίνει ότι εκτός από τον Κόκε, υπάρχει και ένας άλλος κατηγορούμενος που κατείχε σχετική θέση στην οργάνωση, καθώς φέρεται να ήταν υπεύθυνος για την παροχή οικονομικής υποστήριξης για μεγάλα χρηματικά ποσά.
Κατά τους μήνες που διήρκεσε η έρευνα, επισημοποίησαν πολυάριθμες συμβάσεις ενοικίασης οχημάτων με διάφορες εταιρείες του κλάδου.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X