Αποκάλυψη για Λουίς Πάλμα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

από AllAboutARIS

Πριν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σέλτικ, ο Λουίς Πάλμα είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ μία εξ αυτών ήταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκάουτερ της οποίας είχε βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να τον παρακολουθήσει.

Απ’ ότι φαίνεται το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» δεν ήταν φιλολογικό, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε ο πατέρας του Πάλμα στην Ονδούρα, ο οποίος ισχυρίστηκε πως το όνομα του 23χρονου παραμένει στο μπλοκάκι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αποκάλυψε τι του είπαν άνθρωποι της αγγλικής ομάδας.

«Η αλήθεια είναι ότι του μίλησαν για αυτά τα νέα, ότι θα μπορούσε να πάει εκεί, αλλά του είπαν ότι χρειαζόταν λεπτά συμμετοχής με την εθνική ομάδα ή να παίξει σε άλλη χώρα για να μπορέσει να ενταχθεί στην Premier League, γιατί ζητούν πολλά (σ.σ. εννοεί τις προϋποθέσεις για να πάρει άδεια εργασίας», είπε αρχικά ο Ενρίκε Πάλμα.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι παίζοντας στην Σκωτία με την Σέλτικ θα πάρει τα απαραίτητα λεπτά και το κατάλληλο επίπεδο για να μπορέσει να… σκαρφαλώσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου».

Προτεινόμενα Άρθρα