Αποκάλυψη της «Daily Mail»: «Καταδίκη της Μάντσεστερ Σίτι στη δίκη του αιώνα»

Σε…καταδίκη της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να καταλήγει-όπως αποκαλύπτει (9/12) η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail»-, η αποκαλούμενη «δίκη του αιώνα», στην οποία ο αγγλικός σύλλογος έχει κατηγορηθεί για διάπραξη 115 οικονομικών παρατυπιών και παραβίαση του οικονομικού Fair Play της Premier League.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ολοκληρώθηκε η ακρόαση και πλέον αναμένεται σύντομα η απόφαση, μία επιτροπή εμπειρογνωμόνων που θα εκδώσει ετυμηγορία, αν και δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για το πότε θα συμβεί αυτό, πιθανότατα το 2025.

Η ακρόαση ξεκίνησε στα μέσα Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και ολοκληρώθηκε σχεδόν δύο μήνες αργότερα. Μια ετυμηγορία που μπορεί να ανατρέψει εντελώς την Premier. Σε κάθε περίπτωση, η Σίτι αρνείται οποιαδήποτε ενοχή. Οι πρωταθλητές Αγγλίας κινδυνεύουν με τεράστιες οικονομικές ποινές, αφαιρέσεις βαθμών ή ακόμα και υποβιβασμό από την κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Επειδή υπάρχει η δυνατότητα έφεσης από τα δύο μέρη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην επιλυθεί οποιαδήποτε ένσταση πριν από τα τέλη Μαΐου, όπως σημείωσαν πρόσφατα οι Times.

Τρελό ματς στη Λεωφόρο και ανατροπή του Λεβαδειακού από 2-0 σε 2-4 κόντρα στην Athens Kallithea (vids)
Προηγούμενο άρθρο Τρελό ματς στη Λεωφόρο και ανατροπή του Λεβαδειακού από 2-0 σε 2-4 κόντρα στην Athens Kallithea (vids)
Επόμενο άρθρο Ανταλλαγή συμβολαίων με Φαν Σιπ – Αύριο τελικά στην Αθήνα
Ανταλλαγή συμβολαίων με Φαν Σιπ – Αύριο τελικά στην Αθήνα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News