Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση για την Εθνική από τη Novibet

από AllAboutARIS

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την Εθνική, που υποδέχεται το Καζακστάν (21:45) για τον ημιτελικό των πλέι-οφ του Euro 2024.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ ετοιμάζεται για το πιο σημαντικό – μέχρι το επόμενο – παιχνίδι των τελευταίων ετών. Η Εθνική υποδέχεται το Καζακστάν στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:45) και με νίκη θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γεωργία ή Λουξεμβούργο σε τελικό πρόκρισης για το Euro 2024. 

Το δεύτερο ματς είναι ακόμα πολύ μακριά και το focus της Εθνικής αφορά μόνο το Καζακστάν. Η Ελλάδα προέρχεται από μία εξαιρετική πορεία στο Nations League, ενώ έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο – σε γενικές γραμμές – και στα προκριματικά του Euro, τερματίζοντας κάτω από τις πανίσχυρες Γαλλία και Ολλανδία. Με τον Πογιέτ, η Εθνική δείχνει να έχει βρει ξεκάθαρη ταυτότητα και βασικό κορμό, ενώ ο πρώτος αντίπαλος για την πρόκριση στα τελικά του Euro είναι σίγουρα στα μέτρα και στις δυνατότητες του γαλανόλευκου γκρουπ. 

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση για την Εθνική

Η ομάδα του Μαγκόμεντ Αντίεφ είναι αρκετά σκληροτράχηλη και έδειξε στα προκριματικά πως μπορεί να προκαλέσει… ζημιές. Αν και τερμάτισε 4η σε όμιλο με Δανία, Σλοβενία, Φινλανδία, το Καζακστάν «έγραψε» έξι νίκες και σίγουρα δεν πρέπει να την υποτιμά κανένας. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει κάτι σε αγωνιστικό επίπεδο: Η Ελλάδα, με βάση όσα έδειξε το προηγούμενο διάστημα, είναι σαφώς ανώτερη ποδοσφαιρικά και έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη με την έξτρα ώθηση από τους φιλάθλους της. Μάλιστα, η «φλόγα» για το Euro και η ποιότητα των γηπεδούχων γέρνουν την πλάστιγγα προς μία άνετη νίκη: Στο 1.91 το ενδεχόμενο για νίκη της Εθνικής χωρίς να δεχτεί γκολ.

Οι Καζάκοι δεν διαθέτουν κάτι ποιοτικό στη μεσοεπιθετική τους γραμμή κα η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Εθνικής ίσως παίξει τον πιο κομβικό ρόλο σε ένα «do or die» ματς, στο οποίο δεν χωρά κανένα λάθος. Ελέγχοντας το τέμπο από νωρίς, η Ελλάδα μπορεί να φτάσει σε μία «καθαρή» νίκη και το ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών (1-0, 2-0, 3-0) προσφέρεται σε απόδοση 2.02.

Από εκεί και πέρα, ο Γκουστάβο Πογιέτ περιμένει πολλά από τον Φώτη Ιωαννίδη. Ακόμα και αν δεν ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, o φορ του Παναθηναϊκού μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες με μία κίνηση και σίγουρα έχει την ικανότητα για να σκοράρει, κάτι που συνοδεύεται με απόδοση 2.40.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα