Απολαυστικός Νέτο: “Έχουμε 22-23 παίκτες για βασικούς. Να βρει η ομάδα ισορροπία”

από AllAboutARIS

Ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο μίλησε στον Libero 107,4 FM και την εκπομπή «Pressing», για το θλιβερό γεγονός του θανάτου του Νίκου Τσουμάνη, εννοείται τον αγαπημένο του ΑΡΗ, αλλά και την κατάσταση στην Βραζιλία, όπου και βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες. Κι όλα αυτά βέβαια, με το γνωστό, ιδιαίτερο τρόπο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον κορωνοϊό στη Βραζιλία: «Πολύ καλύτερα τώρα η Βραζιλία . Έχουν μειωθεί τα κρούσματα και ο κόσμος στα νοσοκομείο. 80% είναι πλέον εμβολιασμένοι. Ο κόσμος εδώ θέλει να κάνει το εμβόλιο. Σιγά-σιγά γύρισαν στις δουλειές τους. Για το γήπεδο δεν είναι εύκολο για τον κόσμο. Η Βραζιλία δεν ήταν κλειστά όπως στην Ελλάδα 6-7 μήνες».

Για τον θάνατο του Τσουμάνη: «Πολύ τραγικό. Ξύπνησα το πρωί και είδα στο κινητό πολλά μηνύματα. Πολύ κρίμα. Φοβερό παιδί. Ξέραμε ότι ήταν ένα κλειστό παιδί. Είχε τα προβλήματά του, δυσκολίες, ξέρουμε εμείς, δεν μπορώ να πω πως ήταν η τελευταία εικόνα του. Τον είδα πριν τρεις μήνες, ήταν καλά, αλλά με προβλήματα να τον απασχολούν. Ξέραμε εμείς. Ο Τάτος γνωρίζει πολύ καλύτερα, πάντα έκαναν παρέα. Μπορεί να πει τι ακριβώς πέρασε ο Τσουμάνης τα τελευταία χρόνια. Είναι εύκολο να πεις ότι ήταν καλό παιδί. Φίλε, πολύς κόσμος έχει προβλήματα και κατάθλιψη και άγχος».

Για τα προβλήματα κατάθλιψης σε ποδοσφαιριστές: «Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη που έχει μάθει να είναι ψηλά και γνωστός, να πάει σε μικρότερες κατηγορίες ή να είναι εκτός. Ο κάθε ένας έχει όνειρα να παίξει σε μεγάλες ομάδες, να βγάλει χρήματα. Πολλές φορές όμως δε γίνεται αυτό. Και υπάρχει πρόβλημα. Όλα παίζουν το ρόλο του. Ξέρω πολλούς παίκτες και στην Ελλάδα που πέρασαν τα ίδια πράγματα. Δεν είναι κακό να μιλάς. Είναι πολύ σημαντικό. Στην Βραζιλία, στην Ισπανία, την Πορτογαλία, κάθε ομάδα έχει ψυχολόγους και προσπαθεί να καταλάβει ο καθένας τι προβλήματα έχει, όχι μόνο μέσα στην ομάδα, αλλά κι εκτός. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι απλήρωτοι. Ξέρω παίκτες που δεν είχαν λεφτά να βάλουν βενζίνη».

Για τον ΑΡΗ: «Είδα όλους τους αγώνες και προπονήσεις και γνωρίζω τι γίνεται. Το κλίμα μέσα είναι καλά. Έχουν έρθει πολύ καινούριοι παίκτες. Δεν είναι εύκολο. Δεν καταλαβαίνουν όλοι με τον ίδιο τρόπο το ποδόσφαιρο. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί, το θέμα είναι να φτιάξεις ομάδα. Με τον προπονητή. Καμία σχέση τα φιλικά με αυτό που βλέπουμε στο πρωτάθλημα. Δείτε τον Λούκας Σάσα με τον Εντιαγέ. Εγώ με τον Λούκας μιλάω συνέχεια. Πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο. Ξέρουμε τι είναι ο Λούκας. Σε παρακαλώ αγόρι μου έχεις συμβόλαιο καλό, βάλε τον κ..ο κάτω και πάμε. Χαριλάου να χάνεις βαθμούς από Απόλλων και ΟΦΗ, δεν υπάρχει.

Μετά λένε φταίει ο πρόεδρος. Ο Καρυπίδης έκανε καλές μεταγραφές. Μετά ο προπονητής. Ποιος θα παίζει, που, σε ποια θέση. Έχουμε μια ομάδα με 22-23 παίκτες που μπορούν να είναι βασικοί. Πρέπει να βρει την ισορροπία της η ομάδα. Ο ΑΡΗΣ δεν χρειάζεται αλλαγή προπονητή. Έκανε καλό πρωτάθλημα πέρσι. Το πιο εύκολο είναι να διώξεις τον προπονητή.

Τις προάλλες, αν βάλει το γκολ ο Καμαρά στο 4ο λεπτό το ματς πάει μετά 2 και 3 και 4-0.

Μετά λένε άλλα. Βγαίνουν έξω ή κάποιος είναι χοντρός. Η προετοιμασία πάει από τέλη Ιουνίου κι ακόμη όλες οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Καλούς παίκτες έχουμε. Το θέμα να φτιάξουμε ομάδα, οργάνωση, με πάθος και «καρύδια».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X