Απολογήθηκαν στο πειθαρχικό όργανο της UEFA, Μπαλτάκος-Φιλιππούσης

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο CEO της Ομοσπονδίας, Ιάκωβος Φιλιππούσης βρέθηκαν χθες στην Νιόν της Ελβετίας και ο λόγος ήταν για να απολογηθούν για το τι συνέβη με την αδειοδότηση και το πρόστιμο των 200.000 ευρώ που επιβλήθηκε στην ΕΠΟ. Τα μίντια της… εξυγίανσης βέβαια είτε το «έθαψαν» το θέμα είτε μας έλεγαν πως πήγαν να καταγγείλουν τον Ολυμπιακό ή τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να ζητήσουν βοήθεια όσον αφορά την παρουσία elite διαιτητών.
Ο λόγος ήταν ένας και ξεκάθαρος, για τις… χοντρές γκέλες που έγιναν στο κομμάτι της αδειοδότησης με πιο χοντρή φυσικά αυτό που συνέβη στην περίπτωση του ΑΡΗ και την απόπειρα να του «κλέψουν» το ευρωπαικό εισιτήριο.
Μπαλτάκος και Φιλιππούσης απολογήθηκαν στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της UEFA και αυτό πλέον θα συνεδριάσει και θα προχωρήσει στις αποφάσεις του ενώ κατά τον έλεγχο λειτουργίας του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ από τον Νοέμβριο του 2021 , έγιναν συνολικά επτά πολύ σημαντικές παρατηρήσεις για τον τρόπο λειτουργίας που όλοι αναλαμβανόμαστε πως μόνο ο πρέπων δεν ήταν μετά την απομάκρυνση του κ. Δημητρίου από την θέση του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X