Αποφασίζει ο Πάρντιου για το… φρεσκάρισμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Βόλο και οι τελικές δοκιμές του Άλαν Πάρντιου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ομάδα προέρχεται από δύο δυνατά παιχνίδια και έχει μπροστά της έναν σημαντικό προημιτελικό, συν τα προβλήματα τραυματισμών. Οπότε ο Πάρντιου θα οδηγηθεί σε αλλαγές, άλλες από επιλογή και άλλες αναγκαστικά.

Ο ίδιος προανήγγειλε την επιστροφή του Μάνου Γκαρθία στην ενδεκάδα του αυριανού αγώνα, είτε τη θέση του Ματέο είτε σε εκείνη του Ιτούρμπε ο οποίος κέρδισε κάποιους πόντους στο ματς της περασμένης Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα επανέλθει ο Γκρέι λόγω της κατάστασης του Καμαρά ενώ πίσω στην άμυνα “παίζει” η επιστροφή του Πίρσμαν στα αριστερά και κάποιες πιθανότητες έχει και ο Εμπακατά για το άλλο άκρο.

Φυσικά ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει σκοπό να θυσιάζει τις ισορροπίες της ενδεκάδας λόγω Ολυμπιακού, αφού και το ματς με τον Βόλο έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Οπότε καλείται να πάει στοχευμένα και σήμερα ίσως φανεί ο τρόπος που θα το πράξει.

 

Προτεινόμενα Άρθρα