Αποχωρήσεις στην Τότεναμ, “αρπάζει” δύο παίκτες η Βιγιαρεάλ!

από AllAboutARIS

Μετά τις αρκετές προσθήκες που πραγματοποίησε η Τότεναμ σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο, σειρά παίρνουν οι αποχωρήσεις.

Οι Λο Σέλσο και Εντομπελέ, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε, οδεύουν προς Βιγιαρεάλ σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο ισπανικός σύλλογος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τους δύο ποδοσφαιριστές και η συμφωνία δεν απέχει πολύ. Οι δύο ομάδες συζητούν για τον δανεισμό των παικτών, ενώ θα τοποθετηθεί και οψιόν αγοράς.

Ο Λο Σέλσο αποκτήθηκε έναντι 32 εκατ. ευρώ από την Μπέτις και συνολικά με τα «σπιρούνια» έχει πραγματοποιήσει 84 εμφανίσεις με 8 γκολ και 6 ασίστ. Την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στο «κίτρινο υποβρύχιο», με το οποίο κατέγραψε 21 εμφανίσεις με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Εντομπελέ είναι παίκτης της Τότεναμ από το καλοκαίρι του 2019, όταν ο λονδρέζικος σύλλογος είχε δαπανήσει το ποσό των 60 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Λιόν. Με τη φανέλα της Τότεναμ έχει κάνει 91 εμφανίσεις με 10 γκολ και 9 ασίστ. Την περασμένη σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Λιόν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X