Αποχωρεί από την Ευρώπη ο Αρτούρο Βιδάλ!

από AllAboutARIS

Η Φλαμένγκο συμφώνησε με τον Αρτούρο Βιδάλ για συμβόλαιο 1,5 έτους και βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας μεγάλης μεταγραφής.

Ο 35χρονος Χιλιανός μέσος μένει ελεύθερος από την Ίντερ φέτος το καλοκαίρι και φαίνεται πως έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Βραζιλία και την Φλαμένγκο, παρά την κρούση της Μπόκα Τζούνιορς.

Μάλιστα, ο Αρτούρο Βιδάλ θα πάρει και χρήματα από τους «νεραντζούρι» για να αποχωρήσει, αφού το συμβόλαιό του περιλάμβανε μία αυτόματη οψιόν ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο αν έπιανε κάποιους στόχους, όπως και κατάφερε, κι έτσι οι Ιταλοί που δεν τον υπολογίζουν για τη νέα χρονιά θα κληθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να απαλλαχθούν από την παρουσία του. Το ποσό που έχει προβλεφθεί στο συμβόλαιο να πληρωθεί για να μην ισχύσει η συγκεκριμένη ρήτρα είναι 4 εκ. ευρώ και γι’ αυτό οι άνθρωποι της ομάδας του Μιλάνου θα διαπραγματευθούν μία καλύτερη συμφωνία.

Έτσι, θα φύγει από την Ίντερ με γεμάτο… πορτοφόλι προτού πάει όπως όλα δείχνουν στην Βραζιλία μετά και την προφορική συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ αυτού και της Φλαμένγκο πλευρών για συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2023. Μένει μόνο να οριστικοποιηθούν και οι τελικές λεπτομέρειες και ο Βιδάλ να γίνει κάτοικος Ρίο ντε Τζανέιρο.

Προτεινόμενα Άρθρα