«Απόδραση» στο 94ο με Άλμπα για Μπαρτσα κόντρα σε Μπέτις

από AllAboutARIS

Με τον Άλμπα να πετυχαίνει γκολάρα στις καθυστερήσεις και να έχει και ασίστ, η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Μπέτις, εξασφαλίζοντας την παρουσία στο Champions League της νέας σεζόν.

Από το ξεκίνημά της, η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό. Καλύτερη στην αρχή η Μπαρτσελόνα, με την Μπέτις να ισορροπεί γρήγορα.

Στο 20′ ο νεοεισελθών Ρουί Σίλβα (αντικατέστησε τον τραυματία Μπράβο) πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση στην κεφαλιά του Αραούχο, με την μπάλα να βρίσκει και την οριζόντια δοκό. Για να έρθει στο 64′ ο Χουάνμι να απαντήσει στα δοκάρια για τους «βερδιμπλάνκος».

Εάν και η Μπέτις ήταν εκείνη που απειλούσε περισσότερο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, εντέλει εκείνη που άνοιξε το σκορ ήταν η Μπαρτσελόνα. Στο 76′ ο Άλμπα έκανε το γύρισμα, με τον Φάτι να κατεβάζει υπέροχα και να εκτελεί εύστοχα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα μέσω στατικής φάσης. Συγκεκριμένα, στο 79′ ο Φεκίρ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, με τον Μπαρτρά να πετάγεται και να γράφει με κεφαλιά το 1-1.

Για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις, όταν ο Άλμπα με τρομερό διαγώνιο βολ πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη στους «μπλαουγκράνα».

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα