Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε δύο, έδιωξε έναν!

Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε σήμερα (19/2) ο Απόλλων Σμύρνης και πιο συγκεκριμένα τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, Μανουέλ Φερνάντες και τον Νιγηριανό επιθετικό, Τζέρι Εμπακογκού. Αμφότεροι έκαναν προπονήσεις με την ομάδα, ωστόσο αναμενόταν η έγκριση από τη FIFA.

Αντίθετα, ο Απόλλων ανακοίνωσε και την αποχώρηση του Φλορεντίν Ματέι, ο οποίος μετά από έξι μήνες παρουσίας στη Ριζούπολη αποτελεί και επίσημα παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του γεννημένου στις 5 Φεβρουαρίου 1986, Πορτογάλου μέσου, Manuel Henrique Tavares Fernandes (Μπενφίκα, Πόρτσμουθ, Έβερτον, Βαλένθια, Μπεσίκτας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Κράσνονταρ, Καϊσερίσπορ).

Επίσης στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 1992, Νιγηριανός επιθετικός Jerry Mbakogu (Πάντοβα, Γιούβε Στάμπια, Κάρπι, Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα, Όσιγιεκ, Κοζέντσα). Ανακοινώνεται ακόμα η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φλορεντίν Ματέι».

Στις 22 Φεβρουαρίου ο νέος γύρος των διερευνητικών επαφών Ελλάδας- Τουρκίας
Προηγούμενο άρθρο Στις 22 Φεβρουαρίου ο νέος γύρος των διερευνητικών επαφών Ελλάδας- Τουρκίας
Επόμενο άρθρο Euroferry Olympia: Στον εισαγγελέα ο πλοίαρχος και δύο μηχανικοί του πλοίου
Euroferry Olympia: Στον εισαγγελέα ο πλοίαρχος και δύο μηχανικοί του πλοίου

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News