Απόψε έχει “πρόβα” τζενεράλε στο “Βικελίδης”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μετά από 40 μέρες δουλειάς σε Ελλάδα και εξωτερικό η προετοιμασία του ΑΡΗ φτάνει πλέον στο τέλος της. Και η αυλαία πέφτει απόψε κόντρα στη Λαμία στις 20:00 (Novibet AllAboutARISTV LIVE, NS).

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τους Φθιωτούς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στην πρόβα τζενεράλε τους πριν μπουν από την επόμενη Δευτέρα (12/08) σε εβδομάδα πρωταθλήματος και στους ρυθμούς της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ένα διαφορετικό φιλικό σε σχέση με αυτό της περασμένης Τρίτης κόντρα στην Ελμπασάνι, στο οποίο ο Άκης Μάντζιος δεν αποκλείεται να φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους Περιστεριώτες τη μεθεπόμενη Κυριακή (18/08).

Ο προπονητής του ΑΡΗ αναμένεται να προφυλάξει τον Χουλιάν Κουέστα ενόψει της πρεμιέρας εξαιτίας των ενοχλήσεων, όπως και τον Πιόνε Σίστο που ταλαιπωρείται ακόμα από το πρόβλημα στη γάμπα και από βδομάδα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του εν όψει πρεμιέρας.

Εκτός είναι και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα που δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά τον τραυματισμό του.

Προτεινόμενα Άρθρα