Από νωρίς φέτος με Φωτιά – Ας τον θυμηθούμε…

από AllAboutARIS

Πριν από λίγο έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της αναμέτρησης της Παρασκευής (17/9) ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νίκαιας. Στο VAR, το όνομα του Βασίλη Φωτιά από την Πέλλα, έφερε πολύ δυσάρεστες μνήμες.

Να μην σταθούμε μόνο στο περσινό Ιωνικός-Εργοτέλης, που έκρινε την άνοδο υπέρ του μεθαυριανού αντίπαλου των Κιτρινόμαυρων. Μία διαιτησία για γέλια και για κλάματα, με τους Κρητικούς μάλιστα να βγάζουν και σχετική ανακοίνωση. Δύο κόκκινες στο 0-1, γκολ επιθετικό φάουλ και άλλα πολλά.

Πάμε στα… δικά μας. Είναι εκείνος που στο περσινό Λαμία-ΑΡΗΣ και το σκηνικό του Σούντγκρεν με το ball boy, ακούγεται στο βίντεο του Κλάτενμπεργκ από το VAR να φωνάζει προς τον Τζοβάρα, που ήταν διαιτητής «μπουνιά, μπουνιά». Στο ίδιο ματς, υπάρχει και το πέναλτι του Αραμπουλί, που εκτελείται με περίεργο τρόπο, ο Σκουλάς ακυρώνει το τέρμα, αλλά ο Φωτιάς από το VAR του φωνάζει να το μετρήσει!

Ο Φωτιάς ήταν διαιτητής στην περσινή ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1, όπου συμπτωματικά διέλαθαν της προσοχής του δύο φάσεις πέναλτι πάνω σε Μάνο και Ρόουζ.

Ο ρέφερι από την Πέλλα, πέρσι ήταν και στο ματς της 6ης αγωνιστικής των Play Offs και πάλι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (1-1), με τη φάση με τον Μπερτόγλιο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς και το… σκηνικό τύπου «σφύρα τη λήξη να φύγουμε».

Να πάμε λίγο πιο πίσω, στη σεζόν 2019-2020, στο Άρης-Λάρισα 2-3, όπου στο 97’ υπάρχει καθαρό πέναλτι υπέρ του Κιτρινόμαυρων, αλλά ο Φωτιάς από το VAR είχε «ανακαλύψει» παράβαση λίγο νωρίτερα υπέρ τη ΑΕΛ. Και πόσα ακόμα, μόνο κατά του ΑΡΗ. Μέρες ολόκληρες θα γράφουμε…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X