Από Παρίσι, Ελλάδα και μετά… Μαδρίτη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την εμπειρία ενός τελικού Champions League είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά το βράδυ του Σαββάτου (28/5), ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ.

Ο ισχυρός άνδρας των “Κιτρινόμαυρων” έκανε ένα διάλλειμα από τις επιχειρηματικές υποχρεώσεις του, όπως και αυτές που αφορούν τον ΑΡΗ, επιστρέφοντας πλέον στην Ελλάδα αλλά όχι για πολύ.

Βάσει της ενημέρωσης που υπήρχε από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και του προγράμματος του Θόδωρου Καρυπίδη, στις αρχές Ιουνίου και πιθανότατα στις 2 Ιουνίου, θα βρεθεί στη Μαδρίτη ώστε να συναντήσει από κοντά τον Χερμάν Μπούργος, ώστε να μιλήσουν σχετικά με την επόμενη μέρα. Έπειτα, υπάρχει και το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παράλληλα, στην ατζέντα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, υπάρχει και το θέμα των ανανεώσεων, το οποίο τρέχει μαζί με τους συνεργάτες του και στόχος είναι τις επόμενες μέρες να “τελειώνουν” τόσο με την περίπτωση του Ματίγια, αλλά και με κάποιες ακόμα περιπτώσεις παικτών που θέλει να διατηρήσει η ομάδα στο δυναμικό της.

Προτεινόμενα Άρθρα