Από σήμερα… ΑΕΚ, τα βλέμματα στο ιατρικό δελτίο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιχείρηση ΑΕΚ από σήμερα στον ΑΡΗ, επιστρέφοντας στο γήπεδο μετά τη διήμερο άδεια που δόθηκε από τον Άκη Μάντζιο.

Με… προίκα την νίκη και την εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι “κιτρινόμαυροι” πιάνουν δουλειά για την πολύ δύσκολη “έξοδο” της επόμενης Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ματς με το οποίο πέφτει και η αυλαία του 1ου γύρου για την ομάδα.

Τα βλέμματα για ακόμη μία εβδομάδα στρέφονται στο ιατρικό δελτίο. Ο Άκης Μάντζιος είδε τις επιλογές του να αυξάνονται τις προηγούμενες μέρες και ελπίζει αυτό να συνεχιστεί, με το ενδιαφέρον του να αφορά κυρίως τον Φράνκο Φεράρι.

Ο Αργεντινός είναι το βασικό ζήτημα για το επόμενο παιχνίδι και παραμένει ερωτηματικό αφού μέχρι και χθες δεν αισθανόταν τόσο καλά το γόνατό του.

Ο παίκτης μετράει ήδη τρεις εβδομάδες δίχως προπονήσεις και πρέπει να μπει άμεσα στο πρόγραμμα της ομάδας εάν θέλει να έχει ελπίδες για να προλάβει το ντέρμπι κόντρα στην Ένωση.

Αυτές για την ώρα δεν είναι με το μέρος του και στο “κάδρο” υπάρχει πάλι ο Μάρτιν Μοντόγια, αλλά ο Μάντζιος θα περιμένει να δει και σήμερα την επανεκτίμηση της κατάστασης του Φεράρι.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί και την απουσία του τιμωρημένου Βερστράτε, ο οποίος δημιουργεί ένα σημαντικό κενό στα χαφ.

Προτεινόμενα Άρθρα