Από σήμερα… ΟΦΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παράθυρο των Εθνικών δεν έκλεισε ακόμα τυπικά, αλλά για τον ΑΡΗ από σήμερα ξεκινάει μια εβδομάδα πρωταθλήματος που καταλήγει στην Κυριακάτικη (15/09) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες επιστρέφουν στο Ρύσιο μετά το ρεπό της Κυριακής και ξεκινούν την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι στο “Γεντί Κουλέ” για την 4η αγωνιστική.

Ο Ακης Μάντζιος περιμένει σταδιακά την επανένταξη των διεθνών. Ο Ρόουζ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Μαυρίκιο και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να είναι στην προπόνηση της ομάδας. Σίντκλεφ, Σαμόρα και Παναγίδης θα ακολουθήσουν τα επόμενα 24ωρα, με τον Κοσταρικανό να αναμένεται τελευταίος καθώς παίζει τα ξημερώματα της Τρίτης.

Μετά από την γενική και στοχευμένη δουλειά της προηγούμενης εβδομάδας, ο Μάντζιος θα κινηθεί πιο ειδικά τις επόμενες μέρες και με στόχο την επιστροφή στις νίκες πριν τα back to back ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο Σουλεϊμανοφ παραμένει ο μοναδικός εκτός πλάνων, έχοντας ακόμα δυο αγωνιστικές για να εκτίσει την τιμωρία του από τον περσινό τελικό Κυπέλλου.

Προτεινόμενα Άρθρα