Από τη στιγμή που ο παραδοσιακός τρόπος παραμένει, γιατί υπάρχει πρόβλημα με το Πανθεσσαλικό;

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Βρούτσης πήρε θέση χθες για αρκετά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με κύριο το θέμα της εισόδου στα γήπεδα και τον τρόπο που θα γίνεται αυτή.

“Από 9 Απριλίου ξεκινάει το επόμενο βήμα που είναι η ταυτοπροσωπία με τη νέα σύγχρονη μεθοδολογία που έχει φτιάξει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεταβατικό στάδιο ώστε οι φίλαθλοι να εξοικειωθούν με το θέμα το συγκεκριμένο της νέας τεχνολογίας και θα πάμε με δύο δρόμους: Θα εφαρμόζεται και ο νόμος ταυτοπροσωπίας, θα ισχύει και το παλιό σύστημα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε όλους να μπορέσουν να εξοικειωθούν και να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα” αποκάλυψε στο EΡΤΝews o κ. Βρούτσης. Δεν είναι όμως μόνο η διευκόλυνση που προσφέρεται ως το φινάλε της χρονιάς αλλά και κάτι ακόμα που υπάρχει πίσω από τις λέξεις.

Βάσει των όσων δήλωσε ο κ. Βρούτσης, δεν απαιτείται η τοποθέτηση του νέου συστήματος για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό. Το χαρτί… περνάει ακόμα. Από τη στιγμή λοιπόν που ο παραδοσιακός τρόπος εισόδου στο γήπεδο παραμένει, γιατί υπάρχει πρόβλημα με το στάδιο του Βόλου για τον τελικό;

Με βάση λοιπόν τον κ. Βρούτση για την παράλληλη αξιοποίηση των δύο τρόπων εισόδου στο γήπεδο, για το Πανθεσσαλικό  απομένει η τοποθέτηση των καμερών υψηλής ευκρίνειας. Μία διαδικασία που διαρκεί το πολύ μία εβδομάδα.

Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην γίνει το ματς στο Πανθεσσαλικό με κόσμο. Τα παραμύθια που διακινούνται από ανθρώπους που πληρώνουμε όλο μας στο κρατικό ραδιόφωνο στην Αθήνα αλλά και από Μέσα που πρόσκειται στον ΠΑΟ ή είναι αντίπαλα με τον ΑΡΗ, κατέρρευσαν μετά τη χθεσινή τοποθέτηση του Υπουργού.

Με τη μεθόδευση που επιχειρούν εκτίθενται  ανεπανόρθωτα. Η μόνη λύση είναι το Πανθεσσαλικό με ή χωρίς κόσμο αλλά το σημαντικότερο με παρουσία οπαδών στις κερκίδες!

Προτεινόμενα Άρθρα