Αραούχο: “Ζήτησα συγγνώμη από τη μητέρα του Μιχάλη γιατί στο ποδόσφαιρο είμαστε εγωιστές” (vid)

από AllAboutARIS

Για τη συνάντηση που είχε με τη μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη μίλησε ο Σέρχιο Αραούχο του μετά την πρόκριση στα playoffs του Champions league με νίκη επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Η οικογένεια του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ επισκέφτηκε τα αποδυτήρια μετά το ματς για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του συλλόγου, με τον Αργεντινό να αποκαλύπτει πως της ζήτησε συγγνώμη για τη βία που συνεχίζει να υπάρχει στα γήπεδα.
Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, τόνισε πως δεν έχει επιστρέψει ακόμα σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του και πως βρίσκεται στο 40%, υπογραμμίζοντας πως ο Στίβεν Τσούμπερ διατηρεί επάξια θέση βασικού.
Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του συνδρομητικού:

Για την εξέλιξη του ματς: «Αισθανόμουν ήρεμος. Όλοι προσπαθήσαμε να αποδώσουμε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που βγήκαν. Θέλαμε να δώσουμε ηρεμία, το σημαντικό είναι ότι σκοράραμε και περάσαμε στην επόμενη φάση».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Δεν ξέρω, είμαι τυχερός, έχω πολλή τύχη. Ήθελα να βοηθήσω στην ομάδα μου, δεν νιώθω έτοιμος, απέχω πολύ από τον πραγματικό μου εαυτό, είμαι στο 40%. Πρέπει να κάνω προπονήσεις, γιατί ο Στίβεν που παίζει στην ίδια θέση έχει κερδίσει επάξια τη θέση του. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να κερδίσω μια θέση στην 11άδα».

Για το βαρύ κλίμα λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη: «Όπως είπα και στην μητέρα του, που τη γνώρισα νωρίτερα, λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο ν καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο 90 λεπτά στο γήπεδο. Της ζήτησα συγγνώμη. Είμαστε αρκετά εγωιστές όλοι στο ποδόσφαιρο. Αν δεν υπάρχει αυτή η βία θα είναι καλύτερο το ποδόσφαιρο και θα δίνουμε λιγότερα προκριματικά στο μέλλον».

 

Προτεινόμενα Άρθρα