ΑΡΗΣ για Μουνίρ Ελ Χανταντί!

από AllAboutARIS

Με την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να έχει μπει, πλέον, στην τελική ευθεία ο ΑΡΗΣ φορτσάρει για τις επόμενες κινήσεις που έχει μπροστά του, μετά την προσθήκη του Φιλίπ Σίντκλεφ στο ρόστερ της ομάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ακόμη αρκετά μεταγραφικά μέτωπα και μία ξεκάθαρη στόχευση σε κινήσεις πρώτης γραμμής για κάποια από αυτά.

Μια από τις πολύ καλές περιπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, την οποία έχει ξεχωρίσει ο ΑΡΗΣ στην μεταγραφική αγορά το φετινό καλοκαίρι είναι ο Μουνίρ Ελ Χανταντί. Ο 28χρονος Μαροκινός έμεινε ελεύθερος από την Λας Πάλμας, με τον ΑΡΗ να έχει τσεκάρει για πρώτη φορά την περίπτωσή του προ δύο μηνών και να τον έχει στη λίστα του από την στιγμή που ο παίκτης παραμένει ακόμη ελεύθερος και να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ελ Χανταντί είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Μπαρτσελόνα, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε την καριέρα του. Μάλιστα, με τους “μπλαουγκράνα” είχε καταγράψει 56 συμμετοχές με 12 γκολ και 11 ασίστ. Η ομάδα που τον “σημάδεψε” ήταν η Σεβίλλη στην οποία αγωνίστηκε από το 2018 ως το 2023, με 115 συμμετοχές, “γράφοντας” 25 γκολ και 7 ασίστ. Πέρυσι (2023/24) ήταν από τα βασικά στελέχη της Λας Πάλμας, με 38 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος άσσος είναι γεννημένος στην Ισπανία αλλά με καταγωγή από το Μαρόκο, με το οποίο είναι διεθνής από το 2021. Παρόλα αυτά έχει περάσει τόσο από τις “μικρές” της Εθνικής της Ισπανίας ενώ έχει και μία επίσημη συμμετοχή με την Ανδρών κόντρα στα Σκόπια.

Πολύ σημαντικό στοιχείο στην περίπτωση του Ελ Χανταντί είναι ότι πρόκειται για διπλοθεσίτη, με 104 παιχνίδια ως φορ και 103 ως δεξιός εξτρέμ. Δηλαδή με την ικανότητα να καλύψει δύο θέσεις στις οποίες ο ΑΡΗΣ έχει ανάγκη για ενίσχυση, έχοντας την ευκαιρία να τις καλύψει μόνο με μία κίνηση.

Φυσικά δεν πρόκειτα για μία εύκολη περίπτωση αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή πολύ καλού επιπέδου και με πολύ καλό συμβόλαιο. Ο ΑΡΗΣ όμως δείχνει διάθεση να το παλέψει όπως λένε οι πληροφορίες.

 

Προτεινόμενα Άρθρα