ΑΡΗΣ-Ελμπασάνι: Τα εισιτήρια και η είσοδος με Gov Wallet

από AllAboutARIS

Εκτός από την πρώτη εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας για φέτος, για πρώτη φορά θα τεθεί σε λειτουργία και το σύστημα εισόδου με το gov.gr wallet.

Πλέον η ταυτοποίηση για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και όχι αναλογικά, όπως πέρσι.

Δείτε παρακάτω τις τιμές των εισιτηρίων και τις οδηγίες:

Γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ, το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και θα ανοίξουν οι Θύρες 1,2,3.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω Internet (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2024-2025) από τη Δευτέρα (05/08), στις 12:00 -όπως προαναφέραμε- έως και 2 ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αγορά κάρτας φιλάθλου της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 (https://www.more.com/sports/karta-filathlou-a-s-aris-thessalonikis-2024-2025/).

Η είσοδος στο γήπεδο θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet.

Με την αγορά του εισιτηρίου ο κάτοχος θα λαμβάνει ένα email, που θα περιέχει τον κωδικό εισιτήριου, όπως και το QR code (πατώντας «Πληροφορίες Παραγγελίας»), που θα χρησιμοποιήσετε για την εισαγωγή του εισιτηρίου στην εφαρμογή Gov.gr Wallet.

Η εφαρμογή Gov.gr Wallet είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play ή το App Store, υπό την προϋπόθεση ότι είστε εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.).

Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι μπορούν να το κάνουν στο emep.gov.gr.

Για άτομα κάτω των 18 ετών, που δεν διαθέτουν προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, ο κηδεμόνας εισέρχεται στο δικό του Gov.gr Wallet, προσθέτοντας πρώτα τον δικό του κωδικό/εισιτήριο και στη συνέχεια το παιδικό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://tickets.gov.gr/.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr wallet μετά την αγορά του. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες παρακαλούμε να απευθύνεστε αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοποίησης προσώπου (Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας χωρίς ονομαστικό ψηφιακό εισιτήριο, το οποίο να έχει εισαχθεί στην εφαρμογή Gov.gr wallet.

Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται αυστηρό χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα