«ΑΡΗΣ κι άλλες τρεις ομάδες για Κράστεφ – Αποφασίζει αρχές Ιουνίου»

από AllAboutARIS

Το όνομα του Φίλιπ Κράστεφ… παίζει δυνατά στα ΜΜΕ της Βουλγαρίας, τα οποία χθες έκαναν λόγο για επίσημη πρόταση του ΑΡΗ για τον 21χρονο μέσο. Σήμερα, υπάρχει νεότερο δημοσίευμα για τον νεαρό Βούλγαρο. Σύμφωνα με αυτό εκτός από τους Κιτρινόμαυρους, υπάρχουν ακόμη τρεις ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για τον παίκτη, ενώ, όπως τονίζεται αναμένονται κι άλλες προτάσεις.

“Ο Φιλίπ Κράστεφ κατακλύζεται από προσφορές μετά την εξαιρετικά δυνατή σεζόν του στη Λέφσκι, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός”, αναφέρει η ιστοσελίδα blitz.bg και προσθέτει:

“Ο ΑΡΗΣ (Θεσσαλονίκη), η Σταντάρ (Λιέγη), η Μπράγκα και μια γερμανική ομάδα τον έχουν ήδη προσεγγίσει Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από Ολλανδία, Ιταλία και Πολωνία”.

Στη συνέχεια, η ιστοσελίδα τονίζει πως ο Κράστεφ θα επεκτείνει το συμβόλαιό του κατά δύο χρόνια και στις αρχές Ιουνίου θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

“Ως γνωστόν, ο Βούλγαρος διεθνής ανήκει στη βελγική Lommel, η οποία ανήκει στην εταιρεία «City Group», ιδιοκτήτρια της Μάντσεστερ Σίτι. Την επόμενη εβδομάδα ο Κράστεφ θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη «Citigroup». Το τρέχον είναι για άλλα δύο χρόνια, αλλά θα επεκταθεί μέχρι το 2027. Το πού θα συνεχιστεί η καριέρα του 21χρονου ταλέντου αναμένεται να γίνει γνωστό το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου”.

Προτεινόμενα Άρθρα