ΑΡΗΣ-Λαμία: Ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ

Την Τρίτη είχε γίνει γνωστό πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ήταν μεταξύ αυτών που κλήθηκαν σε απολογία. Αυτή αφορούσε το ματς με τη Λαμία, ωστόσο η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σήμερα απαλλάχθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή.

Η κλήση σε απολογία είχε αναφέρει τα εξής:

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 5/10/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 5/10/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα στην από 7/10/2024 Έκθεση Παρατηρητή ΔΕΑΒ και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 3592/24/2066234 από 7/10/2024 Έκθεση της Αστυνομίας”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ και άρθρο 30 παρ. 9, 38 παρ. 3 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ Αγωνιστικής Περιόδου 2024-2025».

NOVIBET ALLABOUTARIS TV: Basketball Edition (10/10/2024) και τώρα Ολυμπιακός (vid)
Προηγούμενο άρθρο NOVIBET ALLABOUTARIS TV: Basketball Edition (10/10/2024) και τώρα Ολυμπιακός (vid)
Επόμενο άρθρο Oι πέντε συλλήψεις και οι εικόνες… χάους στο ΑΠΘ (vid)
Oι πέντε συλλήψεις και οι εικόνες… χάους στο ΑΠΘ (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News