ΑΡΗ μπορείς να προκριθείς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την πρώτη μεγάλη υπέρβαση της σεζόν ψάχνει ο ΑΡΗΣ, μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του για φέτος.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να δώσουν συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους πορεία. Και για να το καταφέρουν αυτό, καλούνται να ανατρέψουν τα δεδομένα στο ζευγάρι με την Αστάνα, την οποία υποδέχονται απόψε στις 21:30 για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η ήττα με 2-0 στο Καζακστάν βάζει πολύ δύσκολά στην ομάδα του Άκη Μάντζιου, έχοντας ωστόσο ρεαλιστικές ελπίδες με βάση την εικόνα της στο πρώτο παιχνίδι αλλά και με την παρουσία του κόσμου για πρώτη φορά έπειτα από 17 μήνες.

Τους πήρε όλους ο Μάντζιος

Ο προπονητής του ΑΡΗ αιφνιδίασε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης αφού δεν ανακοίνωσε αποστολή, παίρνοντας όλους τους παίκτες στο ξενοδοχείο.

Άπαντες θα βρεθούν απόψε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και λίγο πριν τη σέντρα θα ανακοινωθούν οι τελικές επιλογές του Έλληνα τεχνικού.

Ο Ματέο Γκαρσία και ο Κώστας Μήτρογλου ήταν τα προβλήματα του τελευταίου 24ωρου για τον Μάντζιο, ωστόσο αναμένονται κανονικά στην αποστολή του αγώνα.

Χωρίς τον Σιμούνοβιτς αλλά… φρέσκια

Η Αστάνα έφτασε στη Θεσσαλονίκη χθες νωρίς το μεσημέρι, χωρίς τον Λούκα Σιμούνοβιτς ο οποίος αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα με τον ΑΡΗ.

Αυτή είναι και η μοναδική απουσία για τον Τιχόνοφ, έχοντας να διαχειριστεί από εκεί και πέρα μία… φρέσκια ομάδα μετά το εκτεταμένο ροτέισον στο ματς Κυπέλλου της περασμένης Κυραικής.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

2ος προκριματικός γύρος Europa Conference League, 1ο παιχνίδι

ΑΡΗΣ-Αστάνα

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

Μετάδοση: Libero 107,4, Novasports 2

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:  Μίκαελ Φάμπρι 

ΒΟΗΘΟΙ: Τζόρτζιο Περέτι, Ντάβιντε Ιμπεριάλε.

4ος: Χουάν Λούκα Σάτσι

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X