Αριστερά μπακ και… ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Σε… ριζική ανανέωση στη θέση του αριστερού μπακ προχώρησε ο ΑΡΗΣ, κάνοντας δύο προσθήκες στη συγκεκριμένη θέση. Πρώτα ήρθε ο Μάρτιν Φρίντεκ, ενώ εσχάτως στο ρόστερ προστέθηκε και ο Χουάνκαρ. Οι δύο τους θα είναι το φειτνό δίδυμο σε μία θέση, που είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια “δυσκόλεψε” τους Κιτρινόμαυρους. Άλλωστε από την σεζόν 2018-2019 υπάρχουν συνεχώς αλλαγές.

Εκείνη τη χρονιά, το πρωτάθλημα άρχισε με δίδυμο τους Βαλεριάνο-Μενέντεζ. Ο Ισπανός έμεινε νωρίς…. εκτός ανταγωνισμού, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 αποκτήθηκε ο Κόρχουτ, μία από τις καλύτερες επιλογές που έκανε η ομάδα για τη θέση.Ο Ούγγρος ήταν ο βασικός αριστερός μπακ και την επόμενη σεζόν, με τον Μενέντεζ να παραμένει… αδρανής και τον Κόρχουτ να παίζει σχεδόν σε όλα τα ματς βασικός. Όταν χρειάστηκε να γίνει αλλαγή τον… κάλυψαν οι Σάσα, Ρόουζ και Ούγκο Σόουζα.

Την σεζόν 2020-2021, ο Μαγυάρος δεν ανανέωσε το συμβόλαιιό του και στη θέση του ήρθε ο Ρουμάνος Κρίστιαν Γκάνεα. Μπακ απ του στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν ο Σάκιτς, ο οποίος αν και δεξί μπακ βοήθησε αρκετά. Τον χειμώνα του 2021 αποκτήθηκε ο Κύπριος Ιωάννου, χωρίς πάντως να δώσει πολλά πράγματα.

Την επόμενη χρονιά, διατηρήθηκε στο ρόστερ ο Γκάνεα, ενώ ως δεύτερο αριστερό μπακ ήρθε ο Λούμορ. Ο Γκανέζος είχε ζητήματα προσωπικά και αγωνιστικά με αποτέλεσμα και πάλι ο Σάκιτς να κάνει τη… δουλειά.

Τη σεζόν 2022-2023, έγινε… ανανέωση στη θέση Γκάνεα και Λούμορ έφυγαν, Πίρσμαν και Μαζικού αποκτήθηκαν. Στο τέλος εκείνης της χρονιάς και οι δύο παραχωρήθηκαν σε άλλες ομάδες κι έτσι πέρσι και πάλι ήρθαν δύο νέα αριστερά μπακ. Ο Ρόναλντ Ματαρίτα και ο Αργεντινός Φράνκο Φεράρι. Η χρονιά όμως βγήκε κυρίως με τον Μοντόγια να παίζει στη θέση.

Οπότε φέτος ξανά αλλαγές και αντικατάσταση των αριστερών μπακ από τους Φρίντεκ και Φεράρι.

Προτεινόμενα Άρθρα