Αρνητικός για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντε Γιονγκ

από AllAboutARIS

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Sport», Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, για την μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναφέρει πως η συμφωνία που έχουν οι δύο ομάδες αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ και ότι θα έχει ολοκληρωθεί, μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Ωστόσο αυτό δεν θα είναι εύκολο να γίνει, καθώς ο ισπανικός σύλλογος πρέπει πρώτα να πείσει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ισπανικό Μέσο «cadenaser.com», ο Ολλανδός μέσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στους «μπλαουγκράνα».

Η προοπτική για την απόκτηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θυμίζουμε ότι είχε ακουστεί, από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ θα αναλάβει ως προπονητής στους «κόκκινους διαβόλους».

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα, θέλει να πραγματοποιήσει αυτήν τη μεταγραφή για να μπορέσει να πάρει μια οικονομική ανάσα και να μπορέσει να κάνει τις μεταγραφές που θέλει για τη νέα σεζόν, όπως είναι αυτή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X