Αρπάχτηκαν στον αέρα Όουεν και Φέρντιναντ για την Λίβερπουλ (vid)

από AllAboutARIS

Ακόμα ένα Champions League πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της η Ρεάλ, η οποία αποτελεί τον πολυνίκη του θεσμού καθώς έχει κατακτήσει 14 φορές το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μετά το τέλος του τελικού που βρήκε τους «μερένγκες», να επικρατούν της Λίβερπουλ με 1-0 υπήρξε έντονη διαφωνία στον αέρα του BT Sport ανάμεσα στον Μάικλ Όουεν και τον Ρίο Φέρντιναντ.

Αφορμή αυτής αποτέλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Όουεν, ο οποίος ανέφερε πως «η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη» παραμένει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Αυτό είχε σαν συνέπεια ο πάλαι ποτέ άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να απαντήσει σε αυτόν της Λίβερπουλ τα εξής: «Πώς μπορείς να τους πεις την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αν έχασαν το πρωτάθλημα και τον τελικό του Champions League τις τελευταίες δύο εβδομάδες;».

Μάλιστα στην συνέχεια ο ίδιος έσπευσε να προσθέσει τα εξής: «Το να λες αυτό το πράγμα είναι ασέβεια απέναντι στη Ρεάλ. Κατέκτησαν το Champions League κερδίζοντας και τις τρεις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματός μας».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του ο Φέρντιναντ αναφέρθηκε στον Καρίμ Μπενζεμά, για τον οποίο είπε ότι «… μετά και από αυτό το τρόπαιο θα είναι έγκλημα να μην πάρει την Χρυσή Μπάλα ο Μπενζεμά».

Προτεινόμενα Άρθρα