Αρτέτα: “Δέχθηκα 122 μηνύματα στήριξης – Θεράπευσα τον εαυτό μου, ήταν επώδυνο”

από AllAboutARIS

Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 0-3 από τη Μπράιτον στην προηγούμενη αγωνιστική και είδε τις τελευταίες τις ελπίδες για το πρωτάθλημα να χάνονται. Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» αποκάλυψε πως μετά το συγκεκριμένο ματς έλαβε πάνω από 100 μηνύματα στήριξης και ήταν αυτά που τον έκαναν να ξεπεράσει το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ο Αρτέτα είπε: «Θεράπευσα τον εαυτό μου πρώτα για 24 ώρες, το οποίο χρειαζόμουν γιατί ήταν επώδυνο. Μετά ζεις με τη στιγμή, ζεις με την κατάσταση και προσπαθείς να την αλλάξεις αμέσως και δίνεις στους (τους παίκτες) όλη την υποστήριξη και τη βοήθεια που χρειάζονται για να γίνουν καλύτεροι, να μάθουν από αυτήν και να αντιμετωπίσουν ξανά αύριο μια πρόκληση και μια ευκαιρία να βάλουν κάτι σωστά.

Μερικές φορές πηγαίνεις στο κρεβάτι και απλώς σκεπάζεσαι εκεί για 12 ώρες και δεν μιλάς σε κανέναν. Μερικές φορές χρειάζεσαι τη γυναίκα και τα παιδιά σου γύρω σου, τον σκύλο σου και την οικογένειά σου.

Στα τρία χρόνια που είμαι στον σύλλογο, δεν είχα ποτέ τόσα πολλά μηνύματα μετά το παιχνίδι. Ήταν απίστευτο. Νομίζω ότι ήταν 122 μηνύματα που είχα – όλα μιλούσαν για αυτό που καταφέραμε (φέτος). «Μην χάνετε την προοπτική σας για αυτό που έχετε κάνει».

 

Προτεινόμενα Άρθρα