Αρτέτα: «Η υπόθεση τίτλος δεν έχει τελειώσει»

από AllAboutARIS

Ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε ότι η μάχη του τίτλου δεν τελείωσε για την Άρσεναλ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι οι Gunners πρέπει να βελτιωθούν αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους, ξεκινώντας με τη νίκη επί της Τσέλσι την Τρίτη (02/05).

Ερωτηθείς για τις ελπίδες της ομάδας του για τον τίτλο τη Δευτέρα (01/05), ο Αρτέτα είπε στους δημοσιογράφους: «Πρέπει να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να αναγνωρίσουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας και να εργαστούμε για να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε όμως και πολλές δυνάμεις και υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουμε κάνει καλά τους τελευταίους 10 μήνες. Τώρα, [η κούρσα του τίτλου] δεν είναι πια στα χέρια μας», παραδέχτηκε ο Ισπανός τεχνικός.

«Αυτό που έχουμε στα χέρια μας είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που μας απομένουν και τα υπόλοιπα είναι στη Σίτι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα, να μάθουμε από αυτό και να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι», πρόσθεσε ο 41χρονος.

«Ξέρω τι προσπαθούσαμε να κάνουμε, ποιος ήταν ο στόχος… αλλά όταν το κοιτάζω ακόμα, δεν έχει τελειώσει», ξεκαθάρισε.

 

Προτεινόμενα Άρθρα