Αρτέτα: «Τεράστιο πλήγμα ο αποκλεισμός»

από AllAboutARIS

Η Άρσεναλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Λονδίνο και ηττήθηκε στα πέναλτι με 5-3 καθώς το πρώτο ματς στην Πορτογαλία είχε λήξει 2-2.

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, απομένουν 11 αγώνες, με πρώτο αυτόν κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας την Κυριακή.

«Είναι ένα τεράστιο πλήγμα, αλλά φέρνει… σαφήνεια στη σεζόν», είπε ο Αρτέτα στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ και συνέχισε: «Είναι 11 παιχνίδια, 11 παιχνίδια για την Premier League και ένας μεγάλος τελικός κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πρέπει να έχουμε ενέργεια και να μάθουμε από το αποψινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα.

Πρέπει να μάθουμε από αυτό, αλλά το καλύτερο αυτήν την στιγμή είναι η αντίδραση και να δείξουμε την ίδια αφοσίωση, περισσότερη ποιότητα και να παίξουμε καλύτερα απέναντι στην Πάλας για να νικήσουμε».

Ο Αρτέτα, καλείται να διαχειριστεί και την απουσία των Τακεχίρο Τομιγιάσου και Γουίλιαμ Σαλίμπα, οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αγώνα με την Σπόρτινγκ.

«Ο τραυματισμός του Τομιγιάσου φαίνεται αρκετά σοβαρός, μετά την αντίδρασή του και όσα μου είπε», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Προφανώς, είναι πολύ νωρίς και δύσκολο να γνωρίζουμε ακόμα. Σε ότι αφορά στον Γουίλιαμ, δεν ξέρω. Είχε κάποια ενόχληση και δεν μπορούσε να συνεχίσει, οπότε έπρεπε να τον βγάλουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα