Αστέρας – Κηφισιά 1-2: Διπλό από χρυσάφι με σούπερ Οζέγκοβιτς

από AllAboutARIS

Η Κηφισιά συνεχίζει δυνατά στη μάχη της παραμονής, καθώς επικράτησε 2-1 του Αστέρα στο Θεόδωρος Κολοκτρώνης. Ο Οζέγκοβιτς δεν έκανε αισθητή την παρουσία του για μια ώρα αγώνα, αλλά πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε 2-1 του Αστέρα για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί στο τρίτο λεπτό με τον Μιριτέλο με υπέροχη ατομική ενέργεια και πλασέ νίκησε τον Αναγνωστόπουλο,

Ο Οζέγκοβιτς ισοφάρισε αρχικά στο 66ο λεπτό μετά από σέντρα του Μιλίτσεβιτς και τελείωμα με τη μια, ενώ στο 70′ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για πέναλτι που κέρδισε ο Σάντος σε μαρκάρισμα του Ατιένθα.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Πρίτσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με αυτό το τρίποντο η Κηφισιά έφτασε τους 25 και προσπέρασε τον Παναιτωλικό που είναι στους 24. Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν την επόμενη αγωνιστική στην Καισαριανή, σε μια κρίσιμη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας: Τσιφτσής, Λύρατζης, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι, Μουνάφο, Κρεσπί, Καλτσάς, Μπαρτόλο, Μιριτέλο.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Παρράς, Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Σολόα, Τσανάτζια, Σναϊντερλάν, Μπιφούμα, Σάντος, Πρίτσας, Οζέγκοβιτς.

Προτεινόμενα Άρθρα