Ακόμη και τώρα συνεχίζουν τις αστειότητες στον Παναθηναϊκό αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως από την αρχή ο στόχος τους ήταν ένας και μοναδικός. Δηλαδή να παίξουν στην ευρωπαϊκή έδρα τους τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η πλάκα είναι πως τους εξευτελίζουν ακόμη και οι δικοί τους άνθρωποι, όπως ο Βασίλης Κωνσταντίνου που δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:
«Δεν είναι καλό το κλίμα. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και υπήρχε ηρεμία δεν θα έλεγε ο κ. Αλαφούζος όχι στον κόσμο. Γιατί και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να δούνε τον τελικό. Υπάρχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αν και νομίζω ότι δεν θα γίνει το συλλαλητήριο. Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αστυνομία να μην γίνει. Είναι θέμα Αστυνομίας. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει επεισόδια. Θα ξεκινήσει ο κόσμος από το Πεδίον του Άρεως, θα ανέβει την Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να δει την Κυριακή ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού και οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θα μεταφερθεί και μέσα στο γήπεδο, γι’ αυτό και δεν θέλει η διοίκηση.
Αν ήθελε ο Παναθηναϊκός και το ζητούσε θα μπορούσε να γίνει ο τελικός με φιλάθλους. Η ΕΠΟ εδώ και πολύ καιρό είχε πει ότι θα δώσει χρήματα για να προχωρήσουν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό, είχε και ο κ. Μπέος ότι θα τσοντάρει και ο κ. Καρυπίδης, αλλά κανείς δεν παίρνει την ευθύνη. Η ΕΠΟ είναι αυτή που κατευθύνει το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι ώστε κάποια στιγμή το ποδόσφαιρό μας να βρει την ταυτότητά του. Αν έπειθε η ΕΠΟ την Αστυνομία να διαφυλάξει τον τελικό θα μπορούσε να διεξαχθεί με φιλάθλους».
Επιμένουν στην αστειότητα κι ενώ το μεσημέρι μιλούσαν για την προκήρυξη, όσον αφορά το Πανθεσσαλικό, αυτή την προκήρυξη την ξεχνούν στην αναφορά τους για το ΟΑΚΑ.
Είναι προφανές πως αυτή η διαρροή που έβγαλαν έχει να κάνει με τις πολλές αντιδράσεις κατά του Αλαφούζου από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τον φόβο του Αλαφούζου μήπως γίνουν επεισόδια και προσπαθεί να αμβλύνει τις εντυπώσεις με αυτή την αστεία διαρροή.
Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:
«Για τον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να είναι γιορτή και επομένως να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας. Αντί αυτού η ΕΠΟ εμμένει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα μικρό γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.
Επιπλέον για το σύνολο των δηλώσεων του κ. Κωνσταντίνου, οι απόψεις του αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς γνώση της πραγματικότητας. Φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση ή επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού»,