Αστρονομική πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ραφίνια από την Αλ Χιλάλ!

από AllAboutARIS

Μεταγραφική βόμβα αναμένεται να ενεργοποιήσει η Αλ Χιλάλ, αφού οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Αραβίας φαίνεται πως προσφέρουν 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Ραφίνια της Μπαρτσελόνα.
Αρκετές ομάδες της Premier League έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 27χρονο, ενώ τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε η φήμη πως υπάρχει συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα 50 εκατομμύρια που προσέφεραν οι «κόκκινοι διάβολοι» αποτελούν μια αρκετά καλή πρόταση, ωστόσο οι Άραβες φαίνεται πως διπλασιάζουν την τιμή και κερδίζουν τη μάχη της απόκτησής του.

 

Οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή αναμένεται να αγγίξουν τον τριπλασιασμό και σε κάθε περίπτωση ο οικονομικός παράγοντας έχει τη δική του σημασία. Η ίδια η ομάδα της Καταλονίας αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και μια τέτοια πρόταση θα μπορούσε να προσφέρει τεράστια ανάσα.

Στην περίπτωση που η συγκεκριμένη υπόθεση προχωρήσει, ο Ραφίνια θα γίνει συμπαίκτης με κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπου πρόσφατα αποχώρησαν για την Αραβία, όπως ο Νεϊμάρ, Ρούμπεν Νέβες και Μιλίνκοβιτς- Σάβιτς.

Προτεινόμενα Άρθρα