Ατζούν Ιλιτζαλί: Κοντά στην αγορά της ιρλανδικής ποδοσφαιρικής ομάδας, Σέλμπουρν

από AllAboutARIS

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να επεκτείνει την επιχειρηματική δραστηριότητά του στον κόσμο του ποδοσφαίρου και παρουσιάζεται έτοιμος να προσθέσει ακόμη μια ομάδα στο portfolio των επιχειρήσεών του.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας των ΜΜΕ, γνωστός στην Ελλάδα για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, αλλά και άλλων τηλεοπτικών σόου, φέρεται να έχει βάλει στο… μάτι την ιρλανδική ποδοσφαιρική ομάδα Σέλμπουρν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου του Χαλ στην Αγγλία, εκεί όπου εδρεύει η ομώνυμη ποδοσφαιρική ομάδα που έχει στην κατοχή του.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας απέκτησε τον Ιανουάριο του 2022 το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Χαλ, ομάδας της Championship, της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, στην οποία αγωνίζεται ο διεθνής μεσοεπιθετικός Δημήτρης Πέλκας και τώρα βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει το deal με την Σέλμπουρν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hull Live, η διαδικασία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με την ομάδα που βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Ιρλανδίας να περνάει στα χέρια του Τούρκου μεγιστάνα.

Στο παρελθόν, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε συνδεθεί με την πιθανή αγορά μιας άλλης ιρλανδικής ποδοσφαιρικής ομάδας, της Ντάνταλκ, ενώ το 2021 πούλησε το μερίδιο μετοχών που είχε αποκτήσει ένα χρόνο πριν στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, όπου τώρα αγωνίζεται ο Έλληνας διεθνής αμυντικός Δημήτρης Σιόβας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X