Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε θέλει Βλαχοδήμο στη θέση του Όμπλακ

από AllAboutARIS

Στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης βρίσκεται η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των «Αετών» σε αυτή την πορεία και μάλιστα έγινε ο πρώτος Έλληνας τερματοφύλακας που περνάει στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά τον Διονύση Χιώτη στο έπος του ΑΠΟΕΛ το 2012.

Το προσεχές καλοκαίρι όλα δείχνουν πως θα κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας του, καθώς σύμφωνα με τα γερμανικά «GOAL» και «Spox», η Ατλέτικο αναμένεται να χτυπήσει την πόρτα της Μπενφίκα, προκειμένου να την πείσει για την παραχώρηση του.

Από την… κατά τύχη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό στoυς κορυφαίους της Ευρώπης
Ο 27χρονος Έλληνας διεθνής κίπερ μπορεί να δεσμεύεται μέχρι το 2023 με την ομάδα της Πορτογαλίας, ωστόσο αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο, αν οι «ροχιμπλάνκος» καταθέσουν μία δελεαστική πρόταση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το προσεχές καλοκαίρι.

Τα γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα κινηθεί για την απόκτηση του σε περίπτωση που ο Γιαν Όμπλακ αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Ηδη πάντως γράφεται ότι ο Σλοβένος γκολκίπερ διανύει τον τελευταίο του χρόνο στο «Μετροπολιτάνο» με τη Νιουκάστλ των Σαουδάραβων να παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Προτεινόμενα Άρθρα