Ατομικό για Κουέστα, Σαβέριο- Θεραπεία ο Εμβοντό

από AllAboutARIS

Ολοκληρώθηκε και η σημερινή  προπόνηση του ΑΡΗ, με τον Κουέστα να ανεβάζει ρυθμούς αλλά να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Κίκε Σαβέριο ενώ ο Εμβοντό έκανε θεραπεία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ 

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (03/09), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00). Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, αμυντική και επιθετική τακτική και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις).

Ο Χουλιάν Κουέστα, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κίκε Σαβέριο, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία.

Πρεμιέρα για την ομάδα Κ19 Η ομάδα Κ19 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K19 της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο (02/09), την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, στις 11:00, στο Δημοτικό γήπεδο Πανοράματος «Παύλος Καϊμτζίδης», στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής.

Προτεινόμενα Άρθρα